Yarılgaç'tan Ordif'52'ye Katkı Sağlayan Öğrencilere Ödül

Eğitim 04.11.2014 - 17:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2042+ kez okundu.
 

Yarılgaç'tan Ordif'52'ye Katkı Sağlayan Öğrencilere Ödül

Yarılgaç'tan Ordif'52'ye Katkı Sağlayan Öğrencilere Ödül

ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Sercan Çilingir, Ordu Üniversitesi'nin de destek sağladığı, işverenlerle işçileri ortak bir paydada buluşturarak nitelikli istihdamın artırılmasını amaçlayan ve Ordu'da ilk kez gerçekleştirilen ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda sergilediği üstün performansı ile büyük takdir topladı. Bedensel engelli olan ve "Azmin önünde hiçbir engel yoktur" dedirten Teknik Bilimler MYO öğrencisi Sercan Çilingir, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve 52 firmanın katıldığı ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın davetiye, afiş, broşür gibi tüm görsel materyallerin tasarım ve dizgi çalışmalarını başarıyla yerine getirdi.Fuar açılışında gösterdiği performansı ve değerli katkıları dolayısıyla katılımcıların beğenisini kazanan ve fuarda kendisine plaket takdim edilen Sercan Çilingir'i Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ta yalnız bırakmadı. Bilgisayar Programcılığı öğrencimiz Sercan Çilingir'i bizzat okulunda ziyaret ederek tebrik eden Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, bu başarısından dolayı öğrencimize tablet hediye etti. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat Akgün'ün de bulunduğu ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, organizasyonda öğrencimizin böylesine güzel bir başarıya imza atmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek başarılarının devamını diledi.
Yarılgaç'tan Ordif'52'ye Katkı Sağlayan Öğrencilere Ödül

ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Sercan Çilingir, Ordu Üniversitesi'nin de destek sağladığı, işverenlerle işçileri ortak bir paydada buluşturarak nitelikli istihdamın artırılmasını amaçlayan ve Ordu'da ilk kez gerçekleştirilen ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda sergilediği üstün performansı ile büyük takdir topladı.

Bedensel engelli olan ve "Azmin önünde hiçbir engel yoktur" dedirten Teknik Bilimler MYO öğrencisi Sercan Çilingir, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve 52 firmanın katıldığı ORDİF'52 "Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın davetiye, afiş, broşür gibi tüm görsel materyallerin tasarım ve dizgi çalışmalarını başarıyla yerine getirdi.
Fuar açılışında gösterdiği performansı ve değerli katkıları dolayısıyla katılımcıların beğenisini kazanan ve fuarda kendisine plaket takdim edilen Sercan Çilingir'i Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ta yalnız bırakmadı. Bilgisayar Programcılığı öğrencimiz Sercan Çilingir'i bizzat okulunda ziyaret ederek tebrik eden Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, bu başarısından dolayı öğrencimize tablet hediye etti.
Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat Akgün'ün de bulunduğu ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, organizasyonda öğrencimizin böylesine güzel bir başarıya imza atmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.