YARILGAÇ'TAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Yaşam 19.01.2017 - 17:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3404+ kez okundu.
 

YARILGAÇ'TAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesinin yapılanması, akademik faaliyetleri ve bilimsel çalışmaları ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak’ı bilgilendirdi. Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri, ne tür ortak bilimsel çalışmalar ve projeler yürütülebileceği konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı İstanbul Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak, ziyaretlerinden dolayı Rektör Yarılgaç’a teşekkür etti.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesinin yapılanması, akademik faaliyetleri ve bilimsel çalışmaları ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak’ı bilgilendirdi. Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri, ne tür ortak bilimsel çalışmalar ve projeler yürütülebileceği konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı İstanbul Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak, ziyaretlerinden dolayı Rektör Yarılgaç’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.