YUNUS EMRE KURULUŞ GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

Gündem 30.07.2018 - 14:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3944+ kez okundu.
 

YUNUS EMRE KURULUŞ GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde denize sıfır alanda hayata geçirilen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı sona erdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde denize sıfır alanda hayata geçirilen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı sona erdi. 18 Haziran - 25 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen kampa katılan ve içerisinde öğrenciler, sporcular ve özel öğrenciler ile velilerinin yer aldığı 789 kişi doyumsuz bir yaz tatili geçirdi. Başkan Enver Yılmaz, kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gören Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı’nın her yaz döneminde gençlerin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirtti. “789 KİŞİYE HİZMET VERDİK” İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı’nda 2018-2019 eğitim öğretim yılı kapsamında 789 kişinin misafir edildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyan, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerin katılabildiği Yunus Emre Kuruluş Kampımızda birer haftalık dönemlerle 611 öğrenci, velileriyle birlikte 88 özel öğrenci ve Büyükşehir Belediyemiz sporcularından 90 kişi olmak üzere 789 kişiyi ağırladık. Pazar günleri İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri önünden alınıp, cumartesi günleri yine İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri önüne bırakılan gençlerimizin güvenliği için gerekli tedbirleri aldığımız Yunus Emre Kuruluş Kampımızda öğrencilerimiz unutulmaz bir yaz tatili geçirdi” diye konuştu. “ÖĞRENCİLERİN HER TÜRLÜ İHTİYACINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILADI” Denize sıfır alanda süper bir kamp projesinin hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kampımızda misafir ettiğimiz öğrencilerimiz, burada kaldıkları süreçte bungalov evlerde konakladı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kamp boyunca gençlerimize şapka, t-shirt, şort, terlik, spor ayakkabısı, çanta, şampuan, sabun, banyo ve el havlusu gibi ihtiyaç duyulacak tüm malzemeleri biz sunuyor; sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak veriyoruz” dedi. BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR Kampta kaldıkları sürece öğrencilerin birbirinden farklı aktivitelerin yanı sıra Ordu’nun güzelliklerini de yakından görme şansı elde ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Gençlerimiz kampta kaldıkları süre içerisinde masa tenisi, bilek güreşi, badminton, mangala, satranç, matrak, kamp içi oyunlar, plaj futbolu, plaj voleybolu, yüzme, sabah sporu, değerler eğitimi, sinema, kamp ateşi, ilk yardım ve kitap okuma gibi birbirinden farklı birçok etkinliğe katılarak eğlenmenin yanı sıra öğretici faaliyetlerde bulundu. Kamp dışında ise Yunus Emre Türbesi’ne ve Yason Burnu’na gitme, teleferikle Boztepe gezisi yapma imkânı yakaladılar” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde denize sıfır alanda hayata geçirilen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı sona erdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde denize sıfır alanda hayata geçirilen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı sona erdi. 18 Haziran - 25 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen kampa katılan ve içerisinde öğrenciler, sporcular ve özel öğrenciler ile velilerinin yer aldığı 789 kişi doyumsuz bir yaz tatili geçirdi.

Başkan Enver Yılmaz, kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gören Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı’nın her yaz döneminde gençlerin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirtti.

“789 KİŞİYE HİZMET VERDİK”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı’nda 2018-2019 eğitim öğretim yılı kapsamında 789 kişinin misafir edildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyan, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerin katılabildiği Yunus Emre Kuruluş Kampımızda birer haftalık dönemlerle 611 öğrenci, velileriyle birlikte 88 özel öğrenci ve Büyükşehir Belediyemiz sporcularından 90 kişi olmak üzere 789 kişiyi ağırladık. Pazar günleri İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri önünden alınıp, cumartesi günleri yine İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri önüne bırakılan gençlerimizin güvenliği için gerekli tedbirleri aldığımız Yunus Emre Kuruluş Kampımızda öğrencilerimiz unutulmaz bir yaz tatili geçirdi” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİN HER TÜRLÜ İHTİYACINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILADI”

Denize sıfır alanda süper bir kamp projesinin hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kampımızda misafir ettiğimiz öğrencilerimiz, burada kaldıkları süreçte bungalov evlerde konakladı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kamp boyunca gençlerimize şapka, t-shirt, şort, terlik, spor ayakkabısı, çanta, şampuan, sabun, banyo ve el havlusu gibi ihtiyaç duyulacak tüm malzemeleri biz sunuyor; sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak veriyoruz” dedi.

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Kampta kaldıkları sürece öğrencilerin birbirinden farklı aktivitelerin yanı sıra Ordu’nun güzelliklerini de yakından görme şansı elde ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Gençlerimiz kampta kaldıkları süre içerisinde masa tenisi, bilek güreşi, badminton, mangala, satranç, matrak, kamp içi oyunlar, plaj futbolu, plaj voleybolu, yüzme, sabah sporu, değerler eğitimi, sinema, kamp ateşi, ilk yardım ve kitap okuma gibi birbirinden farklı birçok etkinliğe katılarak eğlenmenin yanı sıra öğretici faaliyetlerde bulundu. Kamp dışında ise Yunus Emre Türbesi’ne ve Yason Burnu’na gitme, teleferikle Boztepe gezisi yapma imkânı yakaladılar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.