Adıgüzel: İsrail'e Ticareti Durdurun

Siyaset 19.01.2024 - 01:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 01:27 4324+ kez okundu.
 

Adıgüzel: İsrail'e Ticareti Durdurun

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Türkiye’nin lojistik yönden sıkışan İsrail’le ticareti durdurması gerektiğini söyledi.

Adıgüzel şu açıklamayı yaptı: Savaşta lojistik her şeydir. İsrail sıkıştı. Şimdi ABD İsrail'e lojistiği engellediği için Yemen'de Husileri bombalıyor… Bizimkiler ne yapıyor? 7 Ekim'den bu yana tam 580 gemi ile sevkiyat yapılmış doğrudan İsrail'e.    TÜRKİYE 2023’TE İSRAİL’E 21 MİLYONLUK SİLAH SATILMIŞ  TUİK rakamlarına göre 2023 yılı ilk 11 ayında 21 milyonluk silah satılmış. Silah satışı bir önceki yıla göre 3 kat artmış. 2023 yılında 4,5 milyar dolarlık İsrail'e ihracat yapılmış. Bunun bir kısmı Filistin'e gidiyor deniliyor. Komik olmayın İsrail Filistin'e su bile vermiyor. Gönderilen malzemeler içerisinde uçak yakıtı var. Filistin’in uçağı mı var? Komik olmayın.    İSRAİL HEM ÇOCUKLARI HEM DE MEHMETÇİĞİ VURUYOR  PKK terör örgütü ile temelden mücadele edeceksek arkasındaki bu ABD ve İsrail ile mücadele etmek, yani emperyalizmle toptan mücadele etmek zorundayız.  Saray çevresindeki şirketlerin İsrail'e gönderdiği lojistik Gazze’de çocukları, dağda da Mehmetçiği vuruyor. Bu işe derhal son veriniz.”
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Türkiye’nin lojistik yönden sıkışan İsrail’le ticareti durdurması gerektiğini söyledi.

Adıgüzel şu açıklamayı yaptı:

Savaşta lojistik her şeydir. İsrail sıkıştı. Şimdi ABD İsrail'e lojistiği engellediği için Yemen'de Husileri bombalıyor… Bizimkiler ne yapıyor? 7 Ekim'den bu yana tam 580 gemi ile sevkiyat yapılmış doğrudan İsrail'e.

 

 TÜRKİYE 2023’TE İSRAİL’E 21 MİLYONLUK SİLAH SATILMIŞ

 TUİK rakamlarına göre 2023 yılı ilk 11 ayında 21 milyonluk silah satılmış. Silah satışı bir önceki yıla göre 3 kat artmış. 2023 yılında 4,5 milyar dolarlık İsrail'e ihracat yapılmış. Bunun bir kısmı Filistin'e gidiyor deniliyor. Komik olmayın İsrail Filistin'e su bile vermiyor. Gönderilen malzemeler içerisinde uçak yakıtı var. Filistin’in uçağı mı var? Komik olmayın.

 

 İSRAİL HEM ÇOCUKLARI HEM DE MEHMETÇİĞİ VURUYOR

 PKK terör örgütü ile temelden mücadele edeceksek arkasındaki bu ABD ve İsrail ile mücadele etmek, yani emperyalizmle toptan mücadele etmek zorundayız.  Saray çevresindeki şirketlerin İsrail'e gönderdiği lojistik Gazze’de çocukları, dağda da Mehmetçiği vuruyor. Bu işe derhal son veriniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.