BAŞKAN BODUR GÖREVİ BIRAKIYOR

Spor 13.06.2023 - 22:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4908+ kez okundu.
 

BAŞKAN BODUR GÖREVİ BIRAKIYOR

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, oynanan 52 Orduspor ve Derince final karşılaşması sonrası basın açıklamasında bulundu

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, oynanan 52 Orduspor ve  Derince final karşılaşması sonrası basın açıklamasında bulundu .Şükrü Bodur, yaptığı açıklamada; “ Ankara’da oynadığımız Derince maçını maalesef kaybederek bir üst Lig’e çıkamadık. Çok üzüntülüyüz. Bu maçı Orduspor’un dirilişi olarak görüyorduk. Maça gelerek muhteşem bir destek alarak başlamıştık. Büyük ilgi alakalarını gördüğümüz Ordu Milletvekillerimiz İbrahim Ufuk Kaynak, Seyit Torun, Naci Şanlıtürk, İstanbul Milletvekilimiz Cemal Enginyurt’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, yurt dışından desteklerini esirgemeyen Büyükelçimiz  Yavuz Selim Kıran’a, Eski Milletvekillerimiz  Metin Gündoğdu’ya, Eyüp Fatsa’ya, Ayhan Yılmaz’a, İdris Naim Şahin’e,  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’a, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’a, Ankara’daki Ordu sevdalısı Onur Çetinceviz ve İhsan Çetinceviz’e, maça Ordu’dan, İstanbul’dan ve Ankara’dan gelen iş insanlarımıza, şehrimizin değerli Basın Mensupları ve televizyonlarımıza, İstanbul ve Ankara’daki Ordulular ve Mesudiyeliler Derneklerine, Ordu'dan ve Türkiye’nin her tarafından gelen Ordusporlu taraftarlarımıza, bilhassa Başkan olduğum süreçte, iyi günde kötü günde yanımdan ayrılmayan Bozukkale Taraftar Grubu’na ve Grubun Başkanı Zafer Çetinkaya’ya, çok teşekkür etmek istiyorum. Orduspor Camiasının bir hayali de maalesef dün akşam yıkıldı, buna sebebiyet verdiğimiz için özür diliyorum. Senelerdir söylediğimiz “bu Lig Ordu şehrimize yakışmıyor” sloganı ile çıkmıştık, maalesef başaramadık. Bir futbol şehri olan Ordu’muz buralarda bulunmamalı, buralardan kurtulması için 52 Orduspor olarak büyük mücadelesini verdik demek ki Allah’ın takdiri değilmiş. Bu şehre kupayı getirelim dedik, bunun tarifi olmayacak şekilde ben ve Yönetim Kurulum üzüntüsündeyiz. Bu süreçte çok yoruldum, ismine ve renklerine aşık olduğum, hayatımın bir parçası olan Orduspor Kulübümüzün Başkanlığını bırakıyorum en kısa zamanda Genel Kurulu toplayıp görevi devir edeceğim. Uzun yıllar Orduspor Camiası içerisindeyim, görülüyor ki bölünmüşlük ve parçalanmışlık bizleri bu durumdan kurtarmıyor. Ordu’ da tek takım olmalı, tek bir çatıda toplanmalı tavsiyesinde bulunmak isterim. Birlikle beraberlikle başarılar geleceğine inanıyorum. Yönetimimize destek olan her kesime, Orduspor Sevdalılarına Allahaısmarladık der selam ve sevgilerimle. Her zaman her yerde en büyük Orduspor olduğunu unutmayalım.” dedi.  
52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, oynanan 52 Orduspor ve Derince final karşılaşması sonrası basın açıklamasında bulundu
52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, oynanan 52 Orduspor ve  Derince final karşılaşması sonrası basın açıklamasında bulundu
.Şükrü Bodur, yaptığı açıklamada; “ Ankara’da oynadığımız Derince maçını maalesef kaybederek bir üst Lig’e çıkamadık. Çok üzüntülüyüz. Bu maçı Orduspor’un dirilişi olarak görüyorduk. Maça gelerek muhteşem bir destek alarak başlamıştık.
Büyük ilgi alakalarını gördüğümüz Ordu Milletvekillerimiz İbrahim Ufuk Kaynak, Seyit Torun, Naci Şanlıtürk, İstanbul Milletvekilimiz Cemal Enginyurt’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, yurt dışından desteklerini esirgemeyen Büyükelçimiz  Yavuz Selim Kıran’a, Eski Milletvekillerimiz  Metin Gündoğdu’ya, Eyüp Fatsa’ya, Ayhan Yılmaz’a, İdris Naim Şahin’e,  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’a, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’a, Ankara’daki Ordu sevdalısı Onur Çetinceviz ve İhsan Çetinceviz’e, maça Ordu’dan, İstanbul’dan ve Ankara’dan gelen iş insanlarımıza, şehrimizin değerli Basın Mensupları ve televizyonlarımıza, İstanbul ve Ankara’daki Ordulular ve Mesudiyeliler Derneklerine, Ordu'dan ve Türkiye’nin her tarafından gelen Ordusporlu taraftarlarımıza, bilhassa Başkan olduğum süreçte, iyi günde kötü günde yanımdan ayrılmayan Bozukkale Taraftar Grubu’na ve Grubun Başkanı Zafer Çetinkaya’ya, çok teşekkür etmek istiyorum.
Orduspor Camiasının bir hayali de maalesef dün akşam yıkıldı, buna sebebiyet verdiğimiz için özür diliyorum. Senelerdir söylediğimiz “bu Lig Ordu şehrimize yakışmıyor” sloganı ile çıkmıştık, maalesef başaramadık. Bir futbol şehri olan Ordu’muz buralarda bulunmamalı, buralardan kurtulması için 52 Orduspor olarak büyük mücadelesini verdik demek ki Allah’ın takdiri değilmiş. Bu şehre kupayı getirelim dedik, bunun tarifi olmayacak şekilde ben ve Yönetim Kurulum üzüntüsündeyiz. Bu süreçte çok yoruldum, ismine ve renklerine aşık olduğum, hayatımın bir parçası olan Orduspor Kulübümüzün Başkanlığını bırakıyorum en kısa zamanda Genel Kurulu toplayıp görevi devir edeceğim. Uzun yıllar Orduspor Camiası içerisindeyim, görülüyor ki bölünmüşlük ve parçalanmışlık bizleri bu durumdan kurtarmıyor. Ordu’ da tek takım olmalı, tek bir çatıda toplanmalı tavsiyesinde bulunmak isterim. Birlikle beraberlikle başarılar geleceğine inanıyorum. Yönetimimize destek olan her kesime, Orduspor Sevdalılarına Allahaısmarladık der selam ve sevgilerimle. Her zaman her yerde en büyük Orduspor olduğunu unutmayalım.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.