ÇATALPINAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Gündem 11.07.2018 - 13:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4122+ kez okundu.
 

ÇATALPINAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar başladı. BAŞKAN YILMAZ, “ÇATALPINAR’A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ” Ordu iline modern bir görünüm kazandırmak için 19 ilçede yürütülen kent meydanı projelerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “19 ilçemize modern kent meydanları kazandırma yönünde verdiğimiz sözü Çatalpınarımızda da yerine getiriyoruz. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hazırladığımız Kent Meydanı Projemizin ihalesini yaparak yüklenici firmayla sözleşme imzaladık. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uygulayacağımız projeyle ilgili yapım çalışmalarına başladık. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi. İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞECEK İlçenin görünümünü değiştirecek proje kapsamında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Projemiz dâhilinde baskı beton yapılması planlanan zemindeki beton parke ve karo taşları söküldü; elektrik, yağmur suyu ve drenaj hatlarının imalatıyla ilgili dolgu işlemleri başladı. Baskı beton için altyapısı hazır hâle gelen yerlerde ise baskı beton imalatı yapılıyor. Perde duvar imalatı için demir işleri, şadırvan ve tuvalet yapımı için de temel kazı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah projemiz tamamlandığında Çatalpınar ilçemiz modern bir kent meydanına kavuşacak” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmalar başladı.

BAŞKAN YILMAZ, “ÇATALPINAR’A VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Ordu iline modern bir görünüm kazandırmak için 19 ilçede yürütülen kent meydanı projelerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “19 ilçemize modern kent meydanları kazandırma yönünde verdiğimiz sözü Çatalpınarımızda da yerine getiriyoruz. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hazırladığımız Kent Meydanı Projemizin ihalesini yaparak yüklenici firmayla sözleşme imzaladık. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uygulayacağımız projeyle ilgili yapım çalışmalarına başladık. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞECEK

İlçenin görünümünü değiştirecek proje kapsamında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Projemiz dâhilinde baskı beton yapılması planlanan zemindeki beton parke ve karo taşları söküldü; elektrik, yağmur suyu ve drenaj hatlarının imalatıyla ilgili dolgu işlemleri başladı. Baskı beton için altyapısı hazır hâle gelen yerlerde ise baskı beton imalatı yapılıyor. Perde duvar imalatı için demir işleri, şadırvan ve tuvalet yapımı için de temel kazı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah projemiz tamamlandığında Çatalpınar ilçemiz modern bir kent meydanına kavuşacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.