Siyasi İşler Başkanı olarak görevlendirildi

Gündem 04.05.2024 - 17:42, Güncelleme: 04.05.2024 - 17:42 1785 kez okundu.
 

Siyasi İşler Başkanı olarak görevlendirildi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu liderliğindeki Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, ilk kez toplandı.

Toplantıda Ordulu Müsavat Dervişoğlu, Başkanlık Divanı'nı oluşturdu. 18 kişiden oluşan Başkanlık Divanı'nda eski yönetimde yer alanlardan sadece 4'ü yerini korudu. Başkanlık Divanı’nda İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Enver Yılmaz da, partide ikinci adam konumunda olan Siyasi İşler Başkanı olarak görevlendirildi.  
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu liderliğindeki Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, ilk kez toplandı.

Toplantıda Ordulu Müsavat Dervişoğlu, Başkanlık Divanı'nı oluşturdu. 18 kişiden oluşan Başkanlık Divanı'nda eski yönetimde yer alanlardan sadece 4'ü yerini korudu.

Başkanlık Divanı’nda İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Enver Yılmaz da, partide ikinci adam konumunda olan Siyasi İşler Başkanı olarak görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.