KAVŞAKLAR YENİLENİYOR

Gündem 06.02.2015 - 00:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3940+ kez okundu.
 

KAVŞAKLAR YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj projeleri geliştiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj projeleri geliştiriyor.  Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun ekolojik koşullarına göre çevre düzenleme çalışmalarında kullanılacak olan bitki ve tohumları belirleyerek; temiz, düzenli, bakımlı ve doğayla iç içe alanlar oluşturuyor. Ekipler, çalışmaları kapsamında ana arterler boyunca yer alan refüj ve kavşakları düzenlerken; buraları çeşitli çiçekler, bodur ağaçlar dikerek aynı zamanda da çimlendiriyor.  Kavşak ve refüjlere yörenin tabiatına uygun;  çoğunluğunu küçük, bodur çalılar, çiçekler ve lalelerin oluşturduğu birçok bitkinin ekim ve dikimini gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, özelikle uluslararası güzergah üzerinde bulunan karayolunda görsel zenginliğe daha da önem veriyor.   FARKLILIĞINA FARK KATIYOR… Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz; “Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in İncisi Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecektir. Büyükşehir Ordu, doğal ve turistik mekanlarının yanı sıra hayata geçen proje ve yatırımlarla gelecekte adını sıkça duyuracak ve bölgenin bir cazibe merkezi haline gelecektir ” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj projeleri geliştiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj projeleri geliştiriyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun ekolojik koşullarına göre çevre düzenleme çalışmalarında kullanılacak olan bitki ve tohumları belirleyerek; temiz, düzenli, bakımlı ve doğayla iç içe alanlar oluşturuyor.

Ekipler, çalışmaları kapsamında ana arterler boyunca yer alan refüj ve kavşakları düzenlerken; buraları çeşitli çiçekler, bodur ağaçlar dikerek aynı zamanda da çimlendiriyor. 

Kavşak ve refüjlere yörenin tabiatına uygun;  çoğunluğunu küçük, bodur çalılar, çiçekler ve lalelerin oluşturduğu birçok bitkinin ekim ve dikimini gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, özelikle uluslararası güzergah üzerinde bulunan karayolunda görsel zenginliğe daha da önem veriyor.

 

FARKLILIĞINA FARK KATIYOR…

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz; “Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in İncisi Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecektir. Büyükşehir Ordu, doğal ve turistik mekanlarının yanı sıra hayata geçen proje ve yatırımlarla gelecekte adını sıkça duyuracak ve bölgenin bir cazibe merkezi haline gelecektir ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.