Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündem 08.04.2015 - 00:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4188+ kez okundu.
 

Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Meclis salonunda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülürken toplantı öncesi belediye başkanı İsa Demirci çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Demirci yaptığı açıklamada belediye araç parkına 3 yeni araç kazandırılacağını ifade ederek, "Artık yaz dönemi başladı bundan sonra ağırlıklı olarak arazide çalışacağız. Bu çalışmalarımızda kullanmak üzere belediyemize 1 adet greyder, 2 adet ise arazili hizmet aracı kazandıracağız" diye konuştu. Başkan Demirci ayrıca, mahallelerde düzenlenen Hıdırellez şenlikleri hakkında da bilgi vererek, "Bu yıl Hıdırellez şenliklerini belediyemiz organize edecek. Bu çerçevede Seferli mahallemizde 5 Mayıs, Akpınar mahallemizde ise 6 Mayıs'ta Hızırellez şenlikleri düzenleyeceğiz" dedi. Başkan Demirci'nin konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. İlk olarak 2014 yılı belediye denetim raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra 1 yıl görev yapacak olan encümen üyesi seçimi yapıldı. Seçim sonrası meclis üyeleri Mehmet Çöpoğlu ve Sevgi Türk daimi emcümen üyeliğine seçildiler. Encümen üyesi seçiminin ardından komisyonlar için seçim yapıldı. plan ve bütçe komisyon üyeliğine meclis üyelerinden Hüseyin Efil, Şeref Gül, Necdat Güngör, Hüseyin Kocakoç, Kemal Akkoca, imar komisyonu üyeliğine ise Azmi Kocagöz, Dursun Ali Balta, İrfan Çam, Dilaver Mıhçı ve Hüsamettin Sevindik seçildi. Meclis toplantısında oturuma verilen aranın ardından 2. bölüme geçildi. Akkuş Belediye Meclisi 2. bölümde meclis başkan vekili Ercan Çayıroğlu başkanlığında akkuş belediyesinin 2014 yılı faaliyet raporunu görüşerek onayladı. Mecliste son olarak Ali Altun adlı vatandaşın AKBEL adlı şirketini belediyeye hibe etmesini görüştü. Yapılan görüşme sonrası şirketin hibe yoluyla belediye bünyesine alınması oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan görüşmelerin ardından bir sonraki meclisin 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 14.00'da toplanmasına karar verilerek toplantı sona erdi.
Meclis salonunda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülürken toplantı öncesi belediye başkanı İsa Demirci çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Demirci yaptığı açıklamada belediye araç parkına 3 yeni araç kazandırılacağını ifade ederek, "Artık yaz dönemi başladı bundan sonra ağırlıklı olarak arazide çalışacağız. Bu çalışmalarımızda kullanmak üzere belediyemize 1 adet greyder, 2 adet ise arazili hizmet aracı kazandıracağız" diye konuştu.

Başkan Demirci ayrıca, mahallelerde düzenlenen Hıdırellez şenlikleri hakkında da bilgi vererek, "Bu yıl Hıdırellez şenliklerini belediyemiz organize edecek. Bu çerçevede Seferli mahallemizde 5 Mayıs, Akpınar mahallemizde ise 6 Mayıs'ta Hızırellez şenlikleri düzenleyeceğiz" dedi.

Başkan Demirci'nin konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. İlk olarak 2014 yılı belediye denetim raporu okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Daha sonra 1 yıl görev yapacak olan encümen üyesi seçimi yapıldı. Seçim sonrası meclis üyeleri Mehmet Çöpoğlu ve Sevgi Türk daimi emcümen üyeliğine seçildiler.

Encümen üyesi seçiminin ardından komisyonlar için seçim yapıldı. plan ve bütçe komisyon üyeliğine meclis üyelerinden Hüseyin Efil, Şeref Gül, Necdat Güngör, Hüseyin Kocakoç, Kemal Akkoca, imar komisyonu üyeliğine ise Azmi Kocagöz, Dursun Ali Balta, İrfan Çam, Dilaver Mıhçı ve Hüsamettin Sevindik seçildi.

Meclis toplantısında oturuma verilen aranın ardından 2. bölüme geçildi. Akkuş Belediye Meclisi 2. bölümde meclis başkan vekili Ercan Çayıroğlu başkanlığında akkuş belediyesinin 2014 yılı faaliyet raporunu görüşerek onayladı.

Mecliste son olarak Ali Altun adlı vatandaşın AKBEL adlı şirketini belediyeye hibe etmesini görüştü. Yapılan görüşme sonrası şirketin hibe yoluyla belediye bünyesine alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Yapılan görüşmelerin ardından bir sonraki meclisin 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 14.00'da toplanmasına karar verilerek toplantı sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.