Ordu Giresun Havalimanı'nda Nefes Kesen Tatbikat Filmi

Gündem 29.11.2023 - 00:45, Güncelleme: 29.11.2023 - 00:45 9383+ kez okundu.
 

Ordu Giresun Havalimanı'nda Nefes Kesen Tatbikat Filmi

Ordulu fotoğraf sanatçısı Gökhan Kırca, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) için bir tatbikat filmi çekti. Yönetmenliğini Gökhan Kırca'nın üstlendiği bu nefes kesici film, çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Filmin çekimlerinde Kırca’ya deniz de Mehmet Karakaya , karada Ayça Köse çeşitli görüntülerle eşlik etti.   Kırca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kırca, "Yeni bir tatbikat filmi hazırladım ve yakında seyirciyle buluşacak. DHMİ için çektiğim bu filmde, olası senaryolarda nelerin yaşanabileceği anlatılıyor. Tüm ekipler, 7/24 havada, karada ve denizde her an hazır durumda bulunuyor. 2016 yılında çektiğim tatbikat filmi, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor ve ülkemizdeki havacılık eğitimlerinde kaynak olarak kullanılıyor. Umuyorum ki bu görüntüler asla gerçek olmaz ve sadece bir film olarak kalır.” İfadelerini kullandı. Filmde, DHMİ ARFF birimi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, Ordu Emniyet Müdürü Su Altı Dalgıç Polis Ekibi, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dalgıç Ekibi ve 112 Sağlık Ekipleri yer alıyor. Film çok yakında izleyicilerle buluşacak..." şeklinde konuştu.
Ordulu fotoğraf sanatçısı Gökhan Kırca, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) için bir tatbikat filmi çekti. Yönetmenliğini Gökhan Kırca'nın üstlendiği bu nefes kesici film, çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Filmin çekimlerinde Kırca’ya deniz de Mehmet Karakaya , karada Ayça Köse çeşitli görüntülerle eşlik etti.

 

Kırca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kırca, "Yeni bir tatbikat filmi hazırladım ve yakında seyirciyle buluşacak. DHMİ için çektiğim bu filmde, olası senaryolarda nelerin yaşanabileceği anlatılıyor. Tüm ekipler, 7/24 havada, karada ve denizde her an hazır durumda bulunuyor. 2016 yılında çektiğim tatbikat filmi, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor ve ülkemizdeki havacılık eğitimlerinde kaynak olarak kullanılıyor. Umuyorum ki bu görüntüler asla gerçek olmaz ve sadece bir film olarak kalır.” İfadelerini kullandı.


Filmde, DHMİ ARFF birimi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, Ordu Emniyet Müdürü Su Altı Dalgıç Polis Ekibi, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dalgıç Ekibi ve 112 Sağlık Ekipleri yer alıyor. Film çok yakında izleyicilerle buluşacak..." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.