ORDUSPOR 1967’DE İSA AKÇAY DÖNEMİ

Spor 03.08.2023 - 09:12, Güncelleme: 03.08.2023 - 09:12 4788+ kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967’DE İSA AKÇAY DÖNEMİ

TFF 3.Lig’de Ordu’yu temsil eden Orduspor 1967 takımında Kulüp Başkanı Adem Akça’nın yerine gelen isim belli oldu.

Orduspor 1967spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına İsa Akçay getirildi. Akçay’ın yönetiminde şu isimler yer alıyor; Adem Akça Başkan Vekili, Yasin Şahin Başkan Vekili, Hamza Günay Başkan vekili, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Demir, Fatih Sarı, Necmi Adalı, Mahir Akdere, Gökhan Yurdakul, Ali Çelik, Abdullah Çakır, Turgay Çetin, Metin Pile, Başkan İsa Akçay şu açıklamayı yaptı; Bugün şehrimizde futbol adına çığır açmak için ilk adımı attık.Sadece hizmet arzum memleketime vefa borcum beni bu göreve getirdi.Çok değerli Orduspor markasını layık olduğu yere çıkaracağız.Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Orduspor'un tekrar şahlanışına hepbirlikte şahit olacağız.Biz burada bir Kulübü değil bir Ruhu temsil ediyoruz.O ruh için sonuna kadar mücadele edeceğiz.Orduspor'un en iyi şekilde savaşması için ne gerekiyorsa, biz onu hazırlayacağız.Mor-Beyazlı kulübün bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarına teşekkür ediyor yeni yönetim kurulumuza başarı diliyorum.Bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim.Tüm Ordumuza hayırlı olsun.    
TFF 3.Lig’de Ordu’yu temsil eden Orduspor 1967 takımında Kulüp Başkanı Adem Akça’nın yerine gelen isim belli oldu.

Orduspor 1967spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına İsa Akçay getirildi.

Akçay’ın yönetiminde şu isimler yer alıyor;

Adem Akça Başkan Vekili,

Yasin Şahin Başkan Vekili,

Hamza Günay Başkan vekili,

Yönetim Kurulu Üyeleri

Ayhan Demir, Fatih Sarı, Necmi Adalı, Mahir Akdere, Gökhan Yurdakul, Ali Çelik, Abdullah Çakır, Turgay Çetin, Metin Pile,

Başkan İsa Akçay şu açıklamayı yaptı;

Bugün şehrimizde futbol adına çığır açmak için ilk adımı attık.Sadece hizmet arzum memleketime vefa borcum beni bu göreve getirdi.Çok değerli Orduspor markasını layık olduğu yere çıkaracağız.Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Orduspor'un tekrar şahlanışına hepbirlikte şahit olacağız.Biz burada bir Kulübü değil bir Ruhu temsil ediyoruz.O ruh için sonuna kadar mücadele edeceğiz.Orduspor'un en iyi şekilde savaşması için ne gerekiyorsa, biz onu hazırlayacağız.Mor-Beyazlı kulübün bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarına teşekkür ediyor yeni yönetim kurulumuza başarı diliyorum.Bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim.Tüm Ordumuza hayırlı olsun.

 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.