Sinan Yağmur Söyleşisinde, Tasavvuf Kokusu Mest Etti

Kültür 11.12.2014 - 18:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3082+ kez okundu.
 

Sinan Yağmur Söyleşisinde, Tasavvuf Kokusu Mest Etti

Sinan Yağmur Söyleşisinde, Tasavvuf Kokusu Mest Etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Mevlana Haftası nedeniyle hazırladığı ‘MEVLANA VE ŞEMS’ konulu söyleşiyi dün akşam gerçekleştirdi.  Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen ve konuşmacı olarak yazar Sinan Yağmur’un yer aldığı ‘MEVLANA VE ŞEMS’ konulu söyleşiye Başkan Enver Yılmaz ve çok sayıda davetli takip etti. Söyleşide salonun tamamen dolu olması dikkatlerden kaçmazken, Sinan Yağmur sunumuyla davetlileri mest etti.Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşinin ardından sahneye çıkan Başkan Enver Yılmaz, yazar Sinan Yağmur’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana Haftasını farklı programlarla kutlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Bu güzel akşamı bize yaşattığı için başta yazarımız Sinan Yağmur olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yazar Sinan Yağmur ise Ordu’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, söyleşiye gösterilen ilgiden de oldukça memnunluk duyduğunu söyledi. Ordu’ya “Karadeniz’in İncisi” olarak baktığını vurgulayan Sinan Yağmur, “Hem kültürel, hem de sosyal yapısı olarak Ordu kendinden hep söz ettiriyor. Konya’nın, Hz Mevlana’nın tasavvuf kokusunu sizlere getirdim. Hepinize selam olsun” ifadelerini kullandı.
Sinan Yağmur Söyleşisinde, Tasavvuf Kokusu Mest Etti

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Mevlana Haftası nedeniyle hazırladığı ‘MEVLANA VE ŞEMS’ konulu söyleşiyi dün akşam gerçekleştirdi. 

Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen ve konuşmacı olarak yazar Sinan Yağmur’un yer aldığı ‘MEVLANA VE ŞEMS’ konulu söyleşiye Başkan Enver Yılmaz ve çok sayıda davetli takip etti. Söyleşide salonun tamamen dolu olması dikkatlerden kaçmazken, Sinan Yağmur sunumuyla davetlileri mest etti.
Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşinin ardından sahneye çıkan Başkan Enver Yılmaz, yazar Sinan Yağmur’a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana Haftasını farklı programlarla kutlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Bu güzel akşamı bize yaşattığı için başta yazarımız Sinan Yağmur olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yazar Sinan Yağmur ise Ordu’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, söyleşiye gösterilen ilgiden de oldukça memnunluk duyduğunu söyledi. Ordu’ya “Karadeniz’in İncisi” olarak baktığını vurgulayan Sinan Yağmur, “Hem kültürel, hem de sosyal yapısı olarak Ordu kendinden hep söz ettiriyor. Konya’nın, Hz Mevlana’nın tasavvuf kokusunu sizlere getirdim. Hepinize selam olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.