Tekintaş 2014 Yılını Değerlendirdi

Gündem 05.01.2015 - 19:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4169+ kez okundu.
 

Tekintaş 2014 Yılını Değerlendirdi

Tekintaş 2014 Yılını Değerlendirdi

Ordu'nun en büyük ilçesi konumunda yer alan Altınordu da, Belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar Faaliyet Raporu şeklinde Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından meclis üyelerine anlatıldı. Altınordu Belediyesi bünyesinde yer alan 15 birim müdürlüğünün çalışmalarının yer aldığı Faaliyet Raporu, yaklaşık 2 saat süren bir oturumla Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından anlatıldı. Meclis üyeleri tarafından büyük beğeni toplayan Faaliyet Raporunun önümüzdeki dönemler için kendilerine ışık tuttuğunu ifade eden Başkan Tekintaş, " Altınordu için hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde artarak devam edecektir, bu durum hemşehrilerimiz tarafından da yakın zaman içerisinde görülecektir" dedi. 1 Nisan-31 Aralık 2014 dönemini kapsayan Faaliyet Raporunun önümüzdeki her yıl tekrarlayacağının altını çizen Başkan Engin Tekintaş" Şeffaf bir Belediyecilik örneği sergileyerek neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı kamuoyu ile paylaştığımız için mutluyuz. Bizim için bir yol haritası konumunda olan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 1 Nisan-31 Aralık 2014 dönemini kapsayan Faaliyet Raporunun meclis üyeleri ile paylaşılmasının ardından Altınordu Belediyesi Ocak Ayı ilk birleşimi Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında geçekleşti.  
Tekintaş 2014 Yılını Değerlendirdi

Ordu'nun en büyük ilçesi konumunda yer alan Altınordu da, Belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar Faaliyet Raporu şeklinde Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından meclis üyelerine anlatıldı.

Altınordu Belediyesi bünyesinde yer alan 15 birim müdürlüğünün çalışmalarının yer aldığı Faaliyet Raporu, yaklaşık 2 saat süren bir oturumla Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından anlatıldı.

Meclis üyeleri tarafından büyük beğeni toplayan Faaliyet Raporunun önümüzdeki dönemler için kendilerine ışık tuttuğunu ifade eden Başkan Tekintaş, " Altınordu için hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde artarak devam edecektir, bu durum hemşehrilerimiz tarafından da yakın zaman içerisinde görülecektir" dedi.

1 Nisan-31 Aralık 2014 dönemini kapsayan Faaliyet Raporunun önümüzdeki her yıl tekrarlayacağının altını çizen Başkan Engin Tekintaş" Şeffaf bir Belediyecilik örneği sergileyerek neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı kamuoyu ile paylaştığımız için mutluyuz. Bizim için bir yol haritası konumunda olan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

1 Nisan-31 Aralık 2014 dönemini kapsayan Faaliyet Raporunun meclis üyeleri ile paylaşılmasının ardından Altınordu Belediyesi Ocak Ayı ilk birleşimi Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında geçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.