Ufuk Ersoy Okurlarıyla Buluşuyor

Kültür 09.05.2024 - 18:54, Güncelleme: 09.05.2024 - 18:54 1962 kez okundu.
 

Ufuk Ersoy Okurlarıyla Buluşuyor

Yazar Ufuk Ersoy, yarın düzenleyeceği özel imza günüyle okurlarını bekliyor.

ORSEV, Ordu Sanat Evi ve Karimex fındık işletmesinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan imza günü, edebiyat tutkunlarını saat 13.00 ile 19.00 arasında bekliyor olacak. Düz Mahalle Yıldız Sokak'ta bulunan Hasbihal Kitap Cafe, Ufuk Ersoy'un eserlerini imzalayacağı özel bir atmosfere dönüşecek. Ufuk Ersoy'un imza günü, okurlarına yazarlarıyla birebir iletişim kurma ve kitapları hakkında sohbet etme fırsatı sunacak.  
Yazar Ufuk Ersoy, yarın düzenleyeceği özel imza günüyle okurlarını bekliyor.

ORSEV, Ordu Sanat Evi ve Karimex fındık işletmesinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan imza günü, edebiyat tutkunlarını saat 13.00 ile 19.00 arasında bekliyor olacak. Düz Mahalle Yıldız Sokak'ta bulunan Hasbihal Kitap Cafe, Ufuk Ersoy'un eserlerini imzalayacağı özel bir atmosfere dönüşecek.
Ufuk Ersoy'un imza günü, okurlarına yazarlarıyla birebir iletişim kurma ve kitapları hakkında sohbet etme fırsatı sunacak.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.