ÜRETİCİLERE ÖDEMELERİ YAPILDI

Gündem 09.11.2023 - 01:32, Güncelleme: 09.11.2023 - 01:32 2092+ kez okundu.
 

ÜRETİCİLERE ÖDEMELERİ YAPILDI

Ordu'da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 367 üreticiye toplam 3 milyon TL hibe ödemesi yapıldı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Makine Ekipman alımlarına yönelik % 50 hibe desteğinden yararlanmak amacıyla yapılan başvuruların Bakanlık değerlendirilmesi sonucunda hibe desteğine hak kazanan ve makine ekipman alımlarını gerçekleştiren üreticilerimize hibe ödemeleri gerçekleştirildi.  Konu ile ilgili açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz,  Programla kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenilirliğinin güçlendirilmesinin amaçlandığını; ayrıca tarımsal faaliyetler için geliştirilen yeni teknolojilerin üreticiler tarafından kullanımının yaygınlaştırılması, üretim maliyetlerini düşürülmesi ve kırsal ekonomik altyapının güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti. İl Müdürü  Kemal Yılmaz; Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Makine Ekipman desteklemeleri kapsamında 375 yatırımcı ile İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmesi imzalandığını ve bu yatırımcılardan makine ekipman alımlarını gerçekleştiren 367 yatırımcıya Bakanlığımızca toplam 3.066.289 TL hibe ödemesi yapıldığını belirterek bu desteğin üreticilerimize, yatırımcılarımıza ve ilimiz tarımına hayırlı olmasını diledi. ​ 
Ordu'da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 367 üreticiye toplam 3 milyon TL hibe ödemesi yapıldı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Makine Ekipman alımlarına yönelik % 50 hibe desteğinden yararlanmak amacıyla yapılan başvuruların Bakanlık değerlendirilmesi sonucunda hibe desteğine hak kazanan ve makine ekipman alımlarını gerçekleştiren üreticilerimize hibe ödemeleri gerçekleştirildi. 
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz,  Programla kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenilirliğinin güçlendirilmesinin amaçlandığını; ayrıca tarımsal faaliyetler için geliştirilen yeni teknolojilerin üreticiler tarafından kullanımının yaygınlaştırılması, üretim maliyetlerini düşürülmesi ve kırsal ekonomik altyapının güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti.
İl Müdürü  Kemal Yılmaz; Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Makine Ekipman desteklemeleri kapsamında 375 yatırımcı ile İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmesi imzalandığını ve bu yatırımcılardan makine ekipman alımlarını gerçekleştiren 367 yatırımcıya Bakanlığımızca toplam 3.066.289 TL hibe ödemesi yapıldığını belirterek bu desteğin üreticilerimize, yatırımcılarımıza ve ilimiz tarımına hayırlı olmasını diledi. ​ 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.