VATANDAŞLARDAN SON DÜZLÜKTE ULAŞ TEPE’YE TAM DESTEK

Siyaset 22.03.2024 - 15:01, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:01 2620+ kez okundu.
 

VATANDAŞLARDAN SON DÜZLÜKTE ULAŞ TEPE’YE TAM DESTEK

Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor.

Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Ulaş Tepe, “Bizim referansımız halkımız. Kapalı kapılar ardında karalama kampanyalarına en güzel cevabı halkımız veriyor” dedi.  BİZE TAŞ ATANA EKMEK ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ  Hiçbir zaman kara propagandaların tarafı olmadıklarının altını çizen Ulaş Tepe, “Bizim dilimiz sevgi dili. Kavganın, gürültünün içinde olmayacağız. 3 aydan bu yana sahadayız. Geride başladığımız oranlarda öne geçtiğimiz net bir şekilde görüldüğü için saat başı fitne ve fesat yüklü haberleri servis ediyorlar. Bu kirli oyunlar halkımızın gönlündeki yerimizi değiştirmedi aksine sağlamlaştırdı. Ben, büyük Altınordu ailesinin bir ferdiyim. Hemşehrilerimiz evlâdına sahip çıkar gibi bize destek veriyor. 31 Mart’ta kirli oyunları, karalama kampanyalarını bitireceğiz. 1 Nisan sabahı tertemiz bir sayfa açacağız” dedi.  SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN GECE YARILARINA KADAR SAHADAYIZ Her an, her saat her kesimden yurttaşımızla bir araya geliyoruz diyen Ulaş Tepe, “Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sahadayız. Gündüz kamu kuruluşlarını, özel işletmelerimizi ziyaret ediyoruz. Her akşam iftarımızı bir başka mahallede yapıyoruz. Teravih namazlarımızda halkımızla iç içeyiz. Gece yarılarına kadar ev toplantıları, site toplantıları, kahvehane ziyaretleriyle Ramazan’ın bereketini, huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz” dedi.  
Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor.

Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Ulaş Tepe, “Bizim referansımız halkımız. Kapalı kapılar ardında karalama kampanyalarına en güzel cevabı halkımız veriyor” dedi. 

BİZE TAŞ ATANA EKMEK ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

Hiçbir zaman kara propagandaların tarafı olmadıklarının altını çizen Ulaş Tepe, “Bizim dilimiz sevgi dili. Kavganın, gürültünün içinde olmayacağız. 3 aydan bu yana sahadayız. Geride başladığımız oranlarda öne geçtiğimiz net bir şekilde görüldüğü için saat başı fitne ve fesat yüklü haberleri servis ediyorlar. Bu kirli oyunlar halkımızın gönlündeki yerimizi değiştirmedi aksine sağlamlaştırdı. Ben, büyük Altınordu ailesinin bir ferdiyim. Hemşehrilerimiz evlâdına sahip çıkar gibi bize destek veriyor. 31 Mart’ta kirli oyunları, karalama kampanyalarını bitireceğiz. 1 Nisan sabahı tertemiz bir sayfa açacağız” dedi. 

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN GECE YARILARINA KADAR SAHADAYIZ

Her an, her saat her kesimden yurttaşımızla bir araya geliyoruz diyen Ulaş Tepe, “Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sahadayız. Gündüz kamu kuruluşlarını, özel işletmelerimizi ziyaret ediyoruz. Her akşam iftarımızı bir başka mahallede yapıyoruz. Teravih namazlarımızda halkımızla iç içeyiz. Gece yarılarına kadar ev toplantıları, site toplantıları, kahvehane ziyaretleriyle Ramazan’ın bereketini, huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.