AK PARTİ İL BAŞKAN ADAYI UĞUR ÇELENK OLDU

Siyaset 30.01.2015 - 09:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 9904+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKAN ADAYI UĞUR ÇELENK OLDU

AK Parti Ordu İl Başkanı için Genel Merkez’in belirlediği aday belli oldu. Daha önce 7 ismin il başkanlığı için aday olduğu AK Parti’de Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’ya çağrılan 4 isim arasında Davutoğlu adayın Uğur Çelenk olduğunu açıkladı.

AK Parti’nin 14 Şubat’ta yapılacak olan İl Başkanlığı seçiminde Genel Merkez tarafından desteklenecek aday belli oldu. Perşembe günü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’ya çağırdığı Halit Tomakin, Mustafa Kemal Şahin ve Askin Baş ve Uğur Çelenk ile görüştü. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu, bu 4 isimle yaptığı görüşmenin ardından gecenin geç saatlerinde kararını verdi ve AK Parti Ordu İl Başkan adayı olarak Avukat Uğur Çelenk’i aday gösterdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti İl Başkan adayı olarak açıkladığı Uğur Çelenk’in 14 Şubat’ta yapılacak kongrede aday çıkmasının beklenmediği ifade edilirken kongreye tek adayla gidileceği belirtiliyor.
AK Parti Ordu İl Başkanı için Genel Merkez’in belirlediği aday belli oldu. Daha önce 7 ismin il başkanlığı için aday olduğu AK Parti’de Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’ya çağrılan 4 isim arasında Davutoğlu adayın Uğur Çelenk olduğunu açıkladı.

AK Parti’nin 14 Şubat’ta yapılacak olan İl Başkanlığı seçiminde Genel Merkez tarafından desteklenecek aday belli oldu. Perşembe günü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’ya çağırdığı Halit Tomakin, Mustafa Kemal Şahin ve Askin Baş ve Uğur Çelenk ile görüştü.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu, bu 4 isimle yaptığı görüşmenin ardından gecenin geç saatlerinde kararını verdi ve AK Parti Ordu İl Başkan adayı olarak Avukat Uğur Çelenk’i aday gösterdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti İl Başkan adayı olarak açıkladığı Uğur Çelenk’in 14 Şubat’ta yapılacak kongrede aday çıkmasının beklenmediği ifade edilirken kongreye tek adayla gidileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.