ANA KADRO BELLi OLDU

Siyaset 11.03.2021 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3870+ kez okundu.
 

ANA KADRO BELLi OLDU

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 17 Şubat 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Kongresinden sonra İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan yardımcılarını) belirledi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 17 Şubat 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Kongresinden sonra İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan yardımcılarını) belirledi. İl Başkanı Halit Tomakin, yaptığı açıklamada ,İl Yürütme Kurulu üyelerimizi belirledik. ALLAH cc. utandırmasın inandığımız yolda, gönüllere girmek için çıktığımız bu yolda  yönetim ve yürütme kurulu üyelerimizle birlikte 2023 hedefimize yürüyeceğiz , Yürütme Kurulunda görev alan arkadaşlarımızın parti tüzüğü ve iç yönetmeliğe uygun olarak görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum dedi.  Daha önceki yürütme kurulunda 7 isim yerlerini korurken, 8 yeni isim Yürütme kurulunda görev aldı.AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin tarafından açıklanan İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: 1- İl Başkanı:  Halit Tomakin  2- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı:  Dr.Mehmet Katırcıoğlu 3- Teşkilat Başkanı:  Telat Yıldız  4- Seçim İşleri Başkanı:  Av.Seyfettin Erdem   5- Tanıtım ve Medya Başkanı:  İsmail Kaan Köksal   6- Dış İlişkiler Başkanı:  Eyüp Çalış  7- Sosyal Politikalar Başkanı:  Hamdi Şensoy  8- Yerel Yönetimler Başkanı:  Talip Şen  9- Ekonomi İşler Başkanı:  Adnan Çoban  10-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı:  Fatih Sayın 11-Mali ve İdari İşler Başkanı:  Özlem Yıldırım Ercan 12-Ar-Ge Başkanı:  Funda Yılmaz   13-Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı:  İnş.Yük.Müh.Hasan Emre Demirkol  14- İnsan Hakları Başkanı:  Av.Emre Kılıçkaya   15-İl Sekreteri:  Esra Küçük Meral  
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 17 Şubat 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Kongresinden sonra İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan yardımcılarını) belirledi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 17 Şubat 2021 tarihinde yapılan 7. Olağan Kongresinden sonra İl Yürütme Kurulu üyelerini (İl Başkan yardımcılarını) belirledi.
İl Başkanı Halit Tomakin, yaptığı açıklamada ,İl Yürütme Kurulu üyelerimizi belirledik. ALLAH cc. utandırmasın inandığımız yolda, gönüllere girmek için çıktığımız bu yolda  yönetim ve yürütme kurulu üyelerimizle birlikte 2023 hedefimize yürüyeceğiz , Yürütme Kurulunda görev alan arkadaşlarımızın parti tüzüğü ve iç yönetmeliğe uygun olarak görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum dedi. 
Daha önceki yürütme kurulunda 7 isim yerlerini korurken, 8 yeni isim Yürütme kurulunda görev aldı.AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin tarafından açıklanan İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:
1- İl Başkanı: 
Halit Tomakin
 2- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: 
Dr.Mehmet Katırcıoğlu
3- Teşkilat Başkanı: 
Telat Yıldız 
4- Seçim İşleri Başkanı: 
Av.Seyfettin Erdem 
 5- Tanıtım ve Medya Başkanı: 
İsmail Kaan Köksal 
 6- Dış İlişkiler Başkanı: 
Eyüp Çalış 
7- Sosyal Politikalar Başkanı: 
Hamdi Şensoy
 8- Yerel Yönetimler Başkanı: 
Talip Şen 
9- Ekonomi İşler Başkanı: 
Adnan Çoban 
10-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: 
Fatih Sayın
11-Mali ve İdari İşler Başkanı: 
Özlem Yıldırım Ercan
12-Ar-Ge Başkanı: 
Funda Yılmaz 
 13-Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: 
İnş.Yük.Müh.Hasan Emre Demirkol
 14- İnsan Hakları Başkanı: 
Av.Emre Kılıçkaya 
 15-İl Sekreteri: 
Esra Küçük Meral

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.