BOKSÖRLER RİNGTEYDİ

Spor 08.07.2021 - 22:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3298+ kez okundu.
 

BOKSÖRLER RİNGTEYDİ

Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Spor Etkinlikleri 7.gününde Boks Turnuvası ile devam etti.

Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Spor Etkinlikleri 7.gününde Boks Turnuvası ile devam etti. Ordu Sahili Tayfun Gürsoy Parkı Spor Alanına kurulan platformda Ordulu boksörler hünerlerini sergiledi. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuva iki gün sürecek. Türkiye Şampiyonasına gidecek Ordulu boksörler son performanslarını turnuvada gösterdi. Turnuva öncesi açılış seremonisi düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Protokol Üyeleri, antrenörler, sporcular ve turnuvayı takip eden çok sayıda seyircinin katılımı ile hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Turnuva öncesi İl Müdürü konuşmasını gerçekleştirdi. Genç” Sizler bu doğrultuda eğitimlerinizi alıyorsunuz. İşte bugün burada sizlerin katılımıyla spor faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki ayda Tokyo’da yapılacak Olimpiyat Oyunlarında da yine Türk Gençliği orada Türk’ün gücünü gösterecektir. Bizler sizlere güveniyoruz. Devletimiz sizler için spor, kültür, eğitim, sağlık gibi tüm yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Yapmaya da devam edecek. Yeter ki siz hedeflerinize ulaşmak için çalışmaya devam edin. Bizler sizin yanınızdayız. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. 15 Temmuz darbe girişimini asla unutmayacağız. Bugün yine bunun için buradayız. Her yıl 1-15 Temmuz arası Ordumuzda yaptığımız spor etkinlikleri geleneksel hale gelecek. Katılım gösterecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. ”dedi.Turnuva açılış töreninin ardından boks müsabakaları ile devam edildi. Kadın ve Erkek kategorisinde yumruklar 08 Temmuz 2021 tarihinde final müsabakaları ile devam edecek. Dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.  
Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Spor Etkinlikleri 7.gününde Boks Turnuvası ile devam etti.

Ordu Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Spor Etkinlikleri 7.gününde Boks Turnuvası ile devam etti.
Ordu Sahili Tayfun Gürsoy Parkı Spor Alanına kurulan platformda Ordulu boksörler hünerlerini sergiledi. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuva iki gün sürecek. Türkiye Şampiyonasına gidecek Ordulu boksörler son performanslarını turnuvada gösterdi. Turnuva öncesi açılış seremonisi düzenlendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Protokol Üyeleri, antrenörler, sporcular ve turnuvayı takip eden çok sayıda seyircinin katılımı ile hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Turnuva öncesi İl Müdürü konuşmasını gerçekleştirdi. Genç” Sizler bu doğrultuda eğitimlerinizi alıyorsunuz. İşte bugün burada sizlerin katılımıyla spor faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki ayda Tokyo’da yapılacak Olimpiyat Oyunlarında da yine Türk Gençliği orada Türk’ün gücünü gösterecektir. Bizler sizlere güveniyoruz. Devletimiz sizler için spor, kültür, eğitim, sağlık gibi tüm yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Yapmaya da devam edecek. Yeter ki siz hedeflerinize ulaşmak için çalışmaya devam edin. Bizler sizin yanınızdayız. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. 15 Temmuz darbe girişimini asla unutmayacağız. Bugün yine bunun için buradayız. Her yıl 1-15 Temmuz arası Ordumuzda yaptığımız spor etkinlikleri geleneksel hale gelecek. Katılım gösterecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. ”dedi.Turnuva açılış töreninin ardından boks müsabakaları ile devam edildi. Kadın ve Erkek kategorisinde yumruklar 08 Temmuz 2021 tarihinde final müsabakaları ile devam edecek. Dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.