Cihangir Şimşek, Ordu teşkilatındaki görevine yeniden aday olduğunu açıkladı

Siyaset 30.09.2026 - 15:39, Güncelleme: 30.09.2026 - 15:39 192 kez okundu.
 

Cihangir Şimşek, Ordu teşkilatındaki görevine yeniden aday olduğunu açıkladı

Cihangir Şimşek, yeniden aday olduğunu açıkladı

Cihangir Şimşek, Ordu teşkilatındaki görevine yeniden aday olduğunu açıkladı. Şimşek, yeni dönemde teşkilat çalışmalarını kent sorunlarına çözüm üreten, fikir geliştiren ve sahayla sürekli iletişim halinde olan bir yapıya dönüştürmeyi hedeflediğini belirtti.   Siyasetin yalnızca seçim dönemlerinde hareketlenen bir alan olmaması gerektiğini vurgulayan Şimşek, Ordu teşkilatının yılın her döneminde sahada aktif olması gerektiğini ifade etti. Bu doğrultuda teşkilatın bir “fikir ve üretim merkezi” olarak çalışmasını amaçladığını söyledi.   Gençlerin karar alma süreçlerinde daha fazla söz sahibi olması gerektiğine dikkat çeken Şimşek, teşkilat çalışmalarında veri ve teknolojiden daha etkin şekilde yararlanılacağını belirtti. Ordu’nun 19 ilçesiyle sürekli iletişim kurulacağını ifade eden Şimşek, yerel sorunların doğrudan sahadan tespit edilerek çözüm önerilerine dönüştürülmesini hedeflediğini kaydetti.   Şimşek, adaylık açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ordu için birlikte düşüneceğiz, birlikte üreteceğiz, birlikte karar vereceğiz ve birlikte başaracağız. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var!”
Cihangir Şimşek, yeniden aday olduğunu açıkladı
Cihangir Şimşek, Ordu teşkilatındaki görevine yeniden aday olduğunu açıkladı. Şimşek, yeni dönemde teşkilat çalışmalarını kent sorunlarına çözüm üreten, fikir geliştiren ve sahayla sürekli iletişim halinde olan bir yapıya dönüştürmeyi hedeflediğini belirtti.
 
Siyasetin yalnızca seçim dönemlerinde hareketlenen bir alan olmaması gerektiğini vurgulayan Şimşek, Ordu teşkilatının yılın her döneminde sahada aktif olması gerektiğini ifade etti. Bu doğrultuda teşkilatın bir “fikir ve üretim merkezi” olarak çalışmasını amaçladığını söyledi.
 
Gençlerin karar alma süreçlerinde daha fazla söz sahibi olması gerektiğine dikkat çeken Şimşek, teşkilat çalışmalarında veri ve teknolojiden daha etkin şekilde yararlanılacağını belirtti. Ordu’nun 19 ilçesiyle sürekli iletişim kurulacağını ifade eden Şimşek, yerel sorunların doğrudan sahadan tespit edilerek çözüm önerilerine dönüştürülmesini hedeflediğini kaydetti.
 
Şimşek, adaylık açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Ordu için birlikte düşüneceğiz, birlikte üreteceğiz, birlikte karar vereceğiz ve birlikte başaracağız. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var!”

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.