"DÜNYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR"

Gündem 12.05.2021 - 01:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4014+ kez okundu.
 

"DÜNYA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR"

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İsrail terör devletinin saldırılarına karşı uluslararası camianın sessizliğine tepki gösterdi, "Dünya üç maymunu oynuyor" açıklamasını yaptı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İsrail terör devletinin saldırılarına karşı uluslararası camianın sessizliğine tepki gösterdi, "Dünya üç maymunu oynuyor" açıklamasını yaptı. Başkan Tomakin, İsrail, yıllardır sistematik bir şekilde sürdürdüğü zulümlerine yenilerini ekleyerek, ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa’ya ve çevresindeki Müslüman halka sivil , çocuk demeden zalimce saldırmaya devam etmektedir diyerek , Sivil Filistin halkına karşı silahlı askerlerle saldıran, çocukları öldüren, yüzyıllardır oturdukları evlerinden çıkartmaya çalışarak işgaline devam eden İsrail, bir devlet olmaktan uzak hareketler sergilemektedir dedi. İSRAİL EVRENSEL HUKUK KURALLARINI HİÇE SAYAN BU HUKUK TANIMAZ, ZALİMCE TAVIRLARA SON VERMELİDİR Başkan Tomakin, İsrail’in terör saldırılarına ,masum çocukları katletmesine dünya üç maymunu oynamaktadır. Saldırgan İsrail’in de taraf olduğu birçok Uluslararası Sözleşmeye aykırı, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, BM kararları, sivilleri korumayı taahhüt eden Cenevre Sözleşmesi, insancıl hukuk ve diğer tüm evrensel hukuk kurallarını hiçe sayan bu hukuk tanımaz, zalimce tavırlara son verilmelidir dedi. KUDÜS’Ü VİCDANSIZ, AHLAKSIZ, HUKUKSUZ, SAYGISIZ SALDIRILARIYLA KİRLETEN ZALİMLERE KARŞI ÇIKMAK İNSANIM DİYEN HER BİREYİN VAZİFESİDİR Başkan Tomakin, İsrail’in, Filistin’li kardeşlerimize yönelik terör saldırılarında isanı en çok acıtan tarafının, ayyuka çıkan zulüm ve zalimlikler karşısında müslüman dünyanın sessiz kalması bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışında olmalarıdır diyerek, İsrail Terör devletine sen zalimsin , sen haksızsın, sen çocukları katlediyorsun diye tek gür seda, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmektedir. one Minute çıkışı, yine Cumhurbaşkanımız ,BM Kürsüsünden, Dünya 5 ten büyüktür diyerek ,Terörist İsrail’in, Filistin’i adım ,adım işgalini , fotoğrafları ile dünya’ya göstermiş , en son açıklamasında ise Üç dinin kutsallarını barındıran Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen her bireyin vazifesidir demiştir. BİR SABAH GELECEK KARDAN AYDINLIK Başkan Tomakin , Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da, mukaddes mekanda sivil halkı ve çocukları öldüren işgalci İsrail, tüm saldırılarını derhal sonlandırmalı ve evrensel hukuk kuralları çerçevesinde gerekli yaptırımlara tabi tutularak Filistin halkının hakları korunmalıdır. Tüm dünyayı artık kınama mesajlarından öte adım atmaya ve bu zalimliğe dur demeye davet ediyoruz diyerek , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin’li kardeşlerimize ithaf ettiği, ASbdurrahim Karakoç ‘un şiiri ile Filistin ‘li Kardeşim ALLAH cc. yardımı ile “bir sabah gelecek kardan aydınlık” diyorum dedi. KARDAN AYDINLIK ŞİİRİ, "Gökten yağmur yağacak renkler Daha hoş kokacak otlar çiçekler Ardından bitmeyen mutlu gerçekler Bir sabah gelecek kardan aydınlık Vurulup ömrünün ilk baharında Kanından çiçekler açar yanında Cümle şehtlerin omuzlarında Bir sabah gelecek kardan aydınlık"
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İsrail terör devletinin saldırılarına karşı uluslararası camianın sessizliğine tepki gösterdi, "Dünya üç maymunu oynuyor" açıklamasını yaptı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İsrail terör devletinin saldırılarına karşı uluslararası camianın sessizliğine tepki gösterdi, "Dünya üç maymunu oynuyor" açıklamasını yaptı.

Başkan Tomakin, İsrail, yıllardır sistematik bir şekilde sürdürdüğü zulümlerine yenilerini ekleyerek, ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa’ya ve çevresindeki Müslüman halka sivil , çocuk demeden zalimce saldırmaya devam etmektedir diyerek , Sivil Filistin halkına karşı silahlı askerlerle saldıran, çocukları öldüren, yüzyıllardır oturdukları evlerinden çıkartmaya çalışarak işgaline devam eden İsrail, bir devlet olmaktan uzak hareketler sergilemektedir dedi.

İSRAİL EVRENSEL HUKUK KURALLARINI HİÇE SAYAN BU HUKUK TANIMAZ, ZALİMCE TAVIRLARA SON VERMELİDİR

Başkan Tomakin, İsrail’in terör saldırılarına ,masum çocukları katletmesine dünya üç maymunu oynamaktadır. Saldırgan İsrail’in de taraf olduğu birçok Uluslararası Sözleşmeye aykırı, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, BM kararları, sivilleri korumayı taahhüt eden Cenevre Sözleşmesi, insancıl hukuk ve diğer tüm evrensel hukuk kurallarını hiçe sayan bu hukuk tanımaz, zalimce tavırlara son verilmelidir dedi.

KUDÜS’Ü VİCDANSIZ, AHLAKSIZ, HUKUKSUZ, SAYGISIZ SALDIRILARIYLA KİRLETEN ZALİMLERE KARŞI ÇIKMAK İNSANIM DİYEN HER BİREYİN VAZİFESİDİR

Başkan Tomakin, İsrail’in, Filistin’li kardeşlerimize yönelik terör saldırılarında isanı en çok acıtan tarafının, ayyuka çıkan zulüm ve zalimlikler karşısında müslüman dünyanın sessiz kalması bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışında olmalarıdır diyerek, İsrail Terör devletine sen zalimsin , sen haksızsın, sen çocukları katlediyorsun diye tek gür seda, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmektedir. one Minute çıkışı, yine Cumhurbaşkanımız ,BM Kürsüsünden, Dünya 5 ten büyüktür diyerek ,Terörist İsrail’in, Filistin’i adım ,adım işgalini , fotoğrafları ile dünya’ya göstermiş , en son açıklamasında ise Üç dinin kutsallarını barındıran Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz, saygısız saldırılarıyla kirleten zalimlere karşı çıkmak insanım diyen her bireyin vazifesidir demiştir.

BİR SABAH GELECEK KARDAN AYDINLIK

Başkan Tomakin , Kudüs’te, Mescid-i Aksa’da, mukaddes mekanda sivil halkı ve çocukları öldüren işgalci İsrail, tüm saldırılarını derhal sonlandırmalı ve evrensel hukuk kuralları çerçevesinde gerekli yaptırımlara tabi tutularak Filistin halkının hakları korunmalıdır. Tüm dünyayı artık kınama mesajlarından öte adım atmaya ve bu zalimliğe dur demeye davet ediyoruz diyerek , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin’li kardeşlerimize ithaf ettiği, ASbdurrahim Karakoç ‘un şiiri ile Filistin ‘li Kardeşim ALLAH cc. yardımı ile “bir sabah gelecek kardan aydınlık” diyorum dedi.

KARDAN AYDINLIK ŞİİRİ,

"Gökten yağmur yağacak renkler

Daha hoş kokacak otlar çiçekler

Ardından bitmeyen mutlu gerçekler

Bir sabah gelecek kardan aydınlık

Vurulup ömrünün ilk baharında

Kanından çiçekler açar yanında

Cümle şehtlerin omuzlarında

Bir sabah gelecek kardan aydınlık"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.