EĞİTİME KİTAP DESTEĞİ

Gündem 15.03.2021 - 16:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4049+ kez okundu.
 

EĞİTİME KİTAP DESTEĞİ

Ordu Rotary Kulübü “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Şanlıurfa / Vergili Köyü –Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokuluna kitap desteğinde bulundu.

Ordu Rotary Kulübü “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Şanlıurfa / Vergili Köyü –Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokuluna kitap desteğinde bulundu. Projeyle ilgili konuşan Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Çolak; Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokulu öğretmeninin sınıfı için istediği 50 Adet 8.Sınıf Tüm Dersler kitaplarının karşılanması talebini geri çevirmedik. Bunun yanında okuluna çocukların okuması için 500 adet hikâye, roman ve 5-6-7’ci sınıflar için çalışma ve test kitapları ile bir koli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere giysi temin ederek 8 koli hazırladık. Bu koliler Rtn. Ömer Aydın tarafından ilgili okula gönderildi. Malzemeler üyelerimiz tarafından gönüllü olarak temin edildiğini ve katkısı geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Proje lideri eden Rtn. Meltem Erbaş ise “Çocuklarımızı tam donanımlı olarak hayata hazırlamanın herkesin öncelikleri arasında yer alması gerektiğini, dünyanın her geçen gün gelişerek değiştiğini, ülkemizin de bu gelişmelere ayak uydurabilmesinin çocuklarımızın modern çağın araç ve gereçlerine sahip sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim almasıyla mümkün olacağını belirterek, Ordu Rotary Kulübü olarak dönem başında hedef proje olarak başlattığımız ama Covid-19 sebebiyle geçte olsa bu projemizi yapabildiğimizi toplanan kitaplarla bir nebze olsun öğrencilerimizin eğitimlerine katkı vermek istedik." diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Rtn. Hakan Çolak, bu tür projelerin her yıl yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.  
Ordu Rotary Kulübü “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Şanlıurfa / Vergili Köyü –Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokuluna kitap desteğinde bulundu.

Ordu Rotary Kulübü “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Şanlıurfa / Vergili Köyü –Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokuluna kitap desteğinde bulundu.
Projeyle ilgili konuşan Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Çolak; Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokulu öğretmeninin sınıfı için istediği 50 Adet 8.Sınıf Tüm Dersler kitaplarının karşılanması talebini geri çevirmedik. Bunun yanında okuluna çocukların okuması için 500 adet hikâye, roman ve 5-6-7’ci sınıflar için çalışma ve test kitapları ile bir koli ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere giysi temin ederek 8 koli hazırladık. Bu koliler Rtn. Ömer Aydın tarafından ilgili okula gönderildi. Malzemeler üyelerimiz tarafından gönüllü olarak temin edildiğini ve katkısı geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.
Proje lideri eden Rtn. Meltem Erbaş ise “Çocuklarımızı tam donanımlı olarak hayata hazırlamanın herkesin öncelikleri arasında yer alması gerektiğini, dünyanın her geçen gün gelişerek değiştiğini, ülkemizin de bu gelişmelere ayak uydurabilmesinin çocuklarımızın modern çağın araç ve gereçlerine sahip sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim almasıyla mümkün olacağını belirterek, Ordu Rotary Kulübü olarak dönem başında hedef proje olarak başlattığımız ama Covid-19 sebebiyle geçte olsa bu projemizi yapabildiğimizi toplanan kitaplarla bir nebze olsun öğrencilerimizin eğitimlerine katkı vermek istedik." diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Rtn. Hakan Çolak, bu tür projelerin her yıl yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.