Gününüz Kutlu Olsun
Gününüz Kutlu Olsun
Gününüz Kutlu Olsun
Gününüz Kutlu Olsun
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Yılmaz, neredeyse hayatının büyük bir bölümünü mesleğine adamış gazetecilerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Kamu adına önemli bir görevi yürüten gazeteciler gece gündüz demeden, vatandaşa en doğru, tarafsız ve hızlı bilgiyi vermek için çaba göstermektedirler.
Gazeteciler zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içerisinde, bir taraftan gelişen olaylar karşısında toplumu bilgilendirirken, bir taraftan da halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
Vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenmekte olan gazeteci arkadaşlarımızla, bu ili geleceğe birlikte taşımaktan son derece mutluyuz.
Halkı doğru bilgilendirmek adına günümüzün en dinamik, hayati ve önemli mesleklerinden biri olan, gazeteciliği, vefakar ve cefakarca; onurlu, demokratik haklara saygılı şekilde, zor koşullar altında mesai gözetmeksizin yerine getirmeye çalışan fedakar gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, sevgilerimi sunarım.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.