HAKKINIZI HELAL EDİN!

Spor 17.03.2014 - 02:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 9088+ kez okundu.
 

HAKKINIZI HELAL EDİN!

Orduspor'un kaybettiği Adana Demirspor maçı ardından Başkan Nedim Türkmen ve bazı futbolcular twitter hesaplarından açıklama yaptılar.

Nedim Türkmen : "Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil ama avantajlarımızı kaybettik. Az hata yapan ve başaracaklarına olan inançlarını kaybetmeyenler başaracak.."Ferhat Öztorun: "Bilal arkadaşımızın sakatlığına çok üzüldük. Bugünkü mağlubiyeti kendi aramızda konuşacağız."Ufukhan Bayraktar: "Bugün için özür dilerim. Kimse kusuruma bakmasın. Üzgünüm. Hakkınızı helal edin."Ferhat Odabaşı: "Asıl ve gerçek olan filmin sonundaki büyük mutluluk. Zamanlama kötü oldu desteğe devam, o kupayı sezon sonunda biz kaldıracağız. Kupayı tutanlardan biride Bilal Türkgüler olacak."
Orduspor'un kaybettiği Adana Demirspor maçı ardından Başkan Nedim Türkmen ve bazı futbolcular twitter hesaplarından açıklama yaptılar.

Nedim Türkmen : "Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil ama avantajlarımızı kaybettik. Az hata yapan ve başaracaklarına olan inançlarını kaybetmeyenler başaracak.."

Ferhat Öztorun: "Bilal arkadaşımızın sakatlığına çok üzüldük. Bugünkü mağlubiyeti kendi aramızda konuşacağız."


Ufukhan Bayraktar: "Bugün için özür dilerim. Kimse kusuruma bakmasın. Üzgünüm. Hakkınızı helal edin."


Ferhat Odabaşı: "Asıl ve gerçek olan filmin sonundaki büyük mutluluk. Zamanlama kötü oldu desteğe devam, o kupayı sezon sonunda biz kaldıracağız. Kupayı tutanlardan biride Bilal Türkgüler olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.