İKİ OKUL DESTEK ALACAK

Eğitim 01.07.2021 - 00:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3923+ kez okundu.
 

İKİ OKUL DESTEK ALACAK

"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin  akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı. ERDEM Destek 2021 programına ilimizden 22 ERDEM Projesi yazılarak katılım sağlandı. Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkanları çerçevesinde ülke genelinde 137 proje, ilimizden 2 proje hibe desteği almaya hak kazandı. İlimizde Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi "Adım Adım Başarı'' Projesi ile 23.000 TL ve Kumru Yukarıdamlalı Şehit Adem Öğlü İmam Hatim Ortaokulu "Başarının Anahtarı Elimde" projesi ile 18.000 TL hibe desteği almaya kazandılar 
"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin  akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.
ERDEM Destek 2021 programına ilimizden 22 ERDEM Projesi yazılarak katılım sağlandı.
Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkanları çerçevesinde ülke genelinde 137 proje, ilimizden 2 proje hibe desteği almaya hak kazandı.
İlimizde Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi "Adım Adım Başarı'' Projesi ile 23.000 TL ve Kumru Yukarıdamlalı Şehit Adem Öğlü İmam Hatim Ortaokulu "Başarının Anahtarı Elimde" projesi ile 18.000 TL hibe desteği almaya kazandılar 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.