“AK PARTİ 16 YILDIR MİLLETE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR”

Siyaset 09.06.2018 - 09:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3318+ kez okundu.
 

“AK PARTİ 16 YILDIR MİLLETE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYOR”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamlarını ve işçileri ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamlarını ve işçileri ziyaret etti. 24 Haziran seçimleri öncesi partilerde seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürülen seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam etti. YEDİYILDIZ, KAZA’DA MÜDAHALE ETTİĞİ YARALIYI ZİYARET ETTİ Yediyıldız, Fatsa’daki çalışmalarına, geçtiğimiz günlerde seçim çalışmasından dönerken Bolaman mevkisinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kendisinin de olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Mehmet Uçar’ı evinde ziyaret ederek başladı. Burada hasta ile yakından ilgilenen Yediyıldız, Mehmet Uçar’ın hastanede müşade altında tutulmasını yönelik görüş beyan ederek Uçar’ın tedavisine hastanede devam edileceğini belirtti. Uçar ailesi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. “GÜZEL İŞLER İÇİN İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR” Ardından Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde iş adamları ve çalışanlar ile bir araya gelen Yediyıldız, Türkiye’nin 16 yıldır AK Parti tarafından istikrarlı bir şekilde yönetildiğine dikkat çekti. Opr. Dr. Yediyıldız, “16 yıldır Türkiye’de bir şeyler yapmaya çalışan, insanlara hizmet etmeye çalışan bir AK Parti var. Ordu’da yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Havaalanlarımızı yapıyoruz, hastanelerimizi yapıyoruz, köprülerimizi yapıyoruz, okullarımızı ve halka hizmet için alt yapıya dair ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da daha güzel şeylerin yapılabilmesi için bu istikrarın devamı gereklidir. Bu istikrar sizin elinizde sizin 24 Haziran’da vereceğiniz oylar bu istikrarı devam ettirecek” dedi. Aday Yediyıldız, Organize Sanayi Bölgesindeki diğer firmaları da ziyaret ederek, üretimler hakkında bilgi aldı. İşçiler ile sohbet edip birlik ve beraberlik mesajları veren Yediyıldız, çalışmalarında da kolaylıklar diledi. KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI Yediyıldız ayrıca Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katıldığı bir programa eşlik etti. Program kapsamında Fatsa ilçesinde yapımı tamamlanan Hasanoğlu Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’ın Fatsa programı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yapılan esnaf ziyaretinin ardından sona erdi.
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamlarını ve işçileri ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş adamlarını ve işçileri ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri öncesi partilerde seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde sürdürülen seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam etti.

YEDİYILDIZ, KAZA’DA MÜDAHALE ETTİĞİ YARALIYI ZİYARET ETTİ

Yediyıldız, Fatsa’daki çalışmalarına, geçtiğimiz günlerde seçim çalışmasından dönerken Bolaman mevkisinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kendisinin de olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Mehmet Uçar’ı evinde ziyaret ederek başladı. Burada hasta ile yakından ilgilenen Yediyıldız, Mehmet Uçar’ın hastanede müşade altında tutulmasını yönelik görüş beyan ederek Uçar’ın tedavisine hastanede devam edileceğini belirtti. Uçar ailesi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

“GÜZEL İŞLER İÇİN İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR”

Ardından Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde iş adamları ve çalışanlar ile bir araya gelen Yediyıldız, Türkiye’nin 16 yıldır AK Parti tarafından istikrarlı bir şekilde yönetildiğine dikkat çekti. Opr. Dr. Yediyıldız, “16 yıldır Türkiye’de bir şeyler yapmaya çalışan, insanlara hizmet etmeye çalışan bir AK Parti var. Ordu’da yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Havaalanlarımızı yapıyoruz, hastanelerimizi yapıyoruz, köprülerimizi yapıyoruz, okullarımızı ve halka hizmet için alt yapıya dair ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da daha güzel şeylerin yapılabilmesi için bu istikrarın devamı gereklidir. Bu istikrar sizin elinizde sizin 24 Haziran’da vereceğiniz oylar bu istikrarı devam ettirecek” dedi.

Aday Yediyıldız, Organize Sanayi Bölgesindeki diğer firmaları da ziyaret ederek, üretimler hakkında bilgi aldı. İşçiler ile sohbet edip birlik ve beraberlik mesajları veren Yediyıldız, çalışmalarında da kolaylıklar diledi.

KUR’AN KURSU AÇILIŞINA KATILDI

Yediyıldız ayrıca Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katıldığı bir programa eşlik etti. Program kapsamında Fatsa ilçesinde yapımı tamamlanan Hasanoğlu Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’ın Fatsa programı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yapılan esnaf ziyaretinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.