ENVER YILMAZ, GELİYOR…

Siyaset 19.01.2024 - 01:53, Güncelleme: 19.01.2024 - 02:03 11608+ kez okundu.
 

ENVER YILMAZ, GELİYOR…

Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ordu'ya geliyor

İYİ Parti’ye geçerek Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Enver YILMAZ, Cumartesi günü Akçay’dan Ordu’ya giriş yapacak. Haftalardır bugün için hazırlanan Enver Yılmaz sevenleri ve İYİ Parti teşkilatları, Başkan adayları Yılmaz’ı binlerce araçtan oluşan devasa bir konvoyla karşılamaya hazırlanıyorlar. Organizasyon için özel bir ekip kurulurken, araçların Ünye/Fatsa ve Altınordu’da mitingler esnasında nasıl park edileceklerine kadar tüm ayrıntılar üzerinde titizlikle çalışıldığı bildirildi. Akçay’daki ilk karşılamanın ardından 11.30’da Ünye Meydanında Ünyeliler ile buluşacak olan Yılmaz, 14.00’ de Fatsa Meydanın da, 15.30 ise Altınordu Fidangör’de vatandaşlarla kucaklaşacak. Ünye Meydanında ki buluşma da İYİ Parti’nin Ünye Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Arpacıoğlu’nun resmen açıklanacağı öğrenilirken, Fatsa adayının ise daha sonraki bir tarihte ilan edileceği öğrenildi. Öte yandan edinilen bilgilere göre önümüzdeki günlerde yapılması planlanan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı aday tanıtım toplantısında çok sayıda AK Partilinin İYİ Parti’ye geçmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Ordu'ya geliyor

İYİ Parti’ye geçerek Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Enver YILMAZ, Cumartesi günü Akçay’dan Ordu’ya giriş yapacak.

Haftalardır bugün için hazırlanan Enver Yılmaz sevenleri ve İYİ Parti teşkilatları, Başkan adayları Yılmaz’ı binlerce araçtan oluşan devasa bir konvoyla karşılamaya hazırlanıyorlar.

Organizasyon için özel bir ekip kurulurken, araçların Ünye/Fatsa ve Altınordu’da mitingler esnasında nasıl park edileceklerine kadar tüm ayrıntılar üzerinde titizlikle çalışıldığı bildirildi. Akçay’daki ilk karşılamanın ardından 11.30’da Ünye Meydanında Ünyeliler ile buluşacak olan Yılmaz, 14.00’ de Fatsa Meydanın da, 15.30 ise Altınordu Fidangör’de vatandaşlarla kucaklaşacak.

Ünye Meydanında ki buluşma da İYİ Parti’nin Ünye Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Arpacıoğlu’nun resmen açıklanacağı öğrenilirken, Fatsa adayının ise daha sonraki bir tarihte ilan edileceği öğrenildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre önümüzdeki günlerde yapılması planlanan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı aday tanıtım toplantısında çok sayıda AK Partilinin İYİ Parti’ye geçmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.