Gençlerden Vali’ye Teşekkür Ziyareti

Gündem 04.04.2024 - 11:36, Güncelleme: 04.04.2024 - 12:40 6129 kez okundu.
 

Gençlerden Vali’ye Teşekkür Ziyareti

Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası içinde oluşturulan ve içerisinde 50 kişilik kitap kafe, müzik ve resim atölyesi, kafeteryası, spor odası ve toplantı odası bulunan yer alan “Ordu Valiliği Genç Ofis” den istifade eden gençler, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası içinde  oluşturulan ve içerisinde 50 kişilik kitap kafe, müzik ve resim atölyesi, kafeteryası, spor odası ve toplantı odası bulunan yer alan “Ordu Valiliği Genç Ofis” den istifade eden gençler, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti. Gençlerin rahat vakit geçirebilmelerine, ders çalışabilmelerine, kitap okuyabilmelerine, spor yapabilmelerine ve sanatlarını gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayan “Ordu Valiliği Genç Ofis”de müzik eğitimi alan gençler, 18 Mart Şehitler Günü kutlama programı kapsamında müzik dinletisi sunmuşlardı. Muhteşem bir müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştiren gençleri, Vali Muammer Erol da tebrik etmiş ve makamına davet etmişti. 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştiren gençler bugün Vali Muammer Erol tarafından kabul edilerek, Valilikte misafir edildi. “Ordu Valiliği Genç Ofis”in sunmuş olduğu hizmetlerden istifade eden gençlerle sohbet eden Vali Erol, gençlerin aldığı eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, gençler tarafından Vali Muammer Erol’a mini bir müzik ziyafeti sunuldu.  
Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası içinde oluşturulan ve içerisinde 50 kişilik kitap kafe, müzik ve resim atölyesi, kafeteryası, spor odası ve toplantı odası bulunan yer alan “Ordu Valiliği Genç Ofis” den istifade eden gençler, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.


Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası içinde  oluşturulan ve içerisinde 50 kişilik kitap kafe, müzik ve resim atölyesi, kafeteryası, spor odası ve toplantı odası bulunan yer alan “Ordu Valiliği Genç Ofis” den istifade eden gençler, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

Gençlerin rahat vakit geçirebilmelerine, ders çalışabilmelerine, kitap okuyabilmelerine, spor yapabilmelerine ve sanatlarını gerçekleştirebilmelerine imkan sağlayan “Ordu Valiliği Genç Ofis”de müzik eğitimi alan gençler, 18 Mart Şehitler Günü kutlama programı kapsamında müzik dinletisi sunmuşlardı.

Muhteşem bir müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştiren gençleri, Vali Muammer Erol da tebrik etmiş ve makamına davet etmişti.

18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle müzik dinletisi etkinliğini gerçekleştiren gençler bugün Vali Muammer Erol tarafından kabul edilerek, Valilikte misafir edildi.

“Ordu Valiliği Genç Ofis”in sunmuş olduğu hizmetlerden istifade eden gençlerle sohbet eden Vali Erol, gençlerin aldığı eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, gençler tarafından Vali Muammer Erol’a mini bir müzik ziyafeti sunuldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.