GÖREVİNE BAŞLADI

Gündem 06.05.2020 - 00:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3335+ kez okundu.
 

GÖREVİNE BAŞLADI

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı görevler yürüten Ordu doğumlu Ahmet Akkaya getirildi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı görevler yürüten Ordu doğumlu Ahmet Akkaya getirildi.  1969 Yılında Ordu Altınordu Aziziye mahallesinde dünyaya gelen Akkaya, ilkokulu Ordu merkez 19 Eylül İlkokulunda, ortaokulu yine ordu merkez ortaokulunda ve lise öğrenimini de Ordu Lisesinde tamamladı.  Akkaya, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu, güvenlik ve Asayiş konularında sertifikalı uzman bir emniyet mensubu.  Çalışma hayatı süresince elde ettiği başarılarla asayiş ve terör konularında uzman olarak çalışan Ahmet Akkaya bundan böyle Altınordu Zabıta Müdürü olarak görev yapacak. Memuriyet hayatı boyunca birçok defa amirleri tarafından Başarı ve Üstün Başarı Belgeleriyle taltif edilen Zabıta Müdürü Ahmet Akkaya, Toplum Polisliği uygulamasında da görev almış, asayiş ve güvenlik konularından uzmanlığı olan, özel güvenlik eğitmeni olarak dersler de veren başarılarla dolu memuriyet görevini Altınordu Belediyesi zabıta müdürü olarak sürdürecek.  Altınordu Belediyesi zabıta Müdürü Ahmet Akkaya;  1969 yılında Ordu Aziziye Mahallesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Ordu’da tamamlayan Akkaya, Polis Akademisi Başkanlığı Balıkesir POMEM’de (Güvenlik bilimleri) eğitimini tamamlayıp 1992 yılında Ankara’da mesleğine başladı. Şark görevini Kars’ta tamamlayan ve sırasıyla 2000 yılında Trabzon’a ve 2009 yılında Çorum’a atanan Ahmet Akkaya 2014 yılında ise Ordu’ya atandı.  Görev yaptığı illerde olduğu gibi Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde de Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde Araştırma Ekip Şefliği görevini yürüten Akkaya terör birimleri ve asayiş birimlerinde farklı görevlerde bulundu.  Çalışma hayatı boyunca başarılı çalışmaları nedeniyle çok sayıda Taltif ve Başarı Ödülü ile ödüllendirilen ve ayrıca asayiş konusunda uzmanlık kazanan Akkaya 30.04.2020 tarihinden itibaren Altınordu Belediyesi Zabıta müdürü olarak görevine başladı.  
Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı görevler yürüten Ordu doğumlu Ahmet Akkaya getirildi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı görevler yürüten Ordu doğumlu Ahmet Akkaya getirildi. 
1969 Yılında Ordu Altınordu Aziziye mahallesinde dünyaya gelen Akkaya, ilkokulu Ordu merkez 19 Eylül İlkokulunda, ortaokulu yine ordu merkez ortaokulunda ve lise öğrenimini de Ordu Lisesinde tamamladı. 
Akkaya, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu, güvenlik ve Asayiş konularında sertifikalı uzman bir emniyet mensubu. 
Çalışma hayatı süresince elde ettiği başarılarla asayiş ve terör konularında uzman olarak çalışan Ahmet Akkaya bundan böyle Altınordu Zabıta Müdürü olarak görev yapacak. Memuriyet hayatı boyunca birçok defa amirleri tarafından Başarı ve Üstün Başarı Belgeleriyle taltif edilen Zabıta Müdürü Ahmet Akkaya, Toplum Polisliği uygulamasında da görev almış, asayiş ve güvenlik konularından uzmanlığı olan, özel güvenlik eğitmeni olarak dersler de veren başarılarla dolu memuriyet görevini Altınordu Belediyesi zabıta müdürü olarak sürdürecek. 
Altınordu Belediyesi zabıta Müdürü Ahmet Akkaya; 
1969 yılında Ordu Aziziye Mahallesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Ordu’da tamamlayan Akkaya, Polis Akademisi Başkanlığı Balıkesir POMEM’de (Güvenlik bilimleri) eğitimini tamamlayıp 1992 yılında Ankara’da mesleğine başladı. Şark görevini Kars’ta tamamlayan ve sırasıyla 2000 yılında Trabzon’a ve 2009 yılında Çorum’a atanan Ahmet Akkaya 2014 yılında ise Ordu’ya atandı. 
Görev yaptığı illerde olduğu gibi Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde de Asayiş Şube Müdürlüğü emrinde Araştırma Ekip Şefliği görevini yürüten Akkaya terör birimleri ve asayiş birimlerinde farklı görevlerde bulundu. 
Çalışma hayatı boyunca başarılı çalışmaları nedeniyle çok sayıda Taltif ve Başarı Ödülü ile ödüllendirilen ve ayrıca asayiş konusunda uzmanlık kazanan Akkaya 30.04.2020 tarihinden itibaren Altınordu Belediyesi Zabıta müdürü olarak görevine başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.