GÜ̈LYALI’YA DOĞALGAZ GELİYOR

Gündem 04.02.2021 - 16:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3489+ kez okundu.
 

GÜ̈LYALI’YA DOĞALGAZ GELİYOR

Gülyalı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında doğlagazla ilgili önemli bir gelişme yaşandı

Gülyalı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında doğlagazla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İlçemizde doğalgaz çalışmalarının başlatılması için yetkili firma AKSA Doğal Gaz Ordu Giresun Dağıtım A.Ş’ye taahhüt verilmesine ilişkin gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. BAŞKAN TEPE: “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ” Doğalgaz gibi hasretle beklediğimiz önemli bir yatırımın ilçemiz merkezine getirilmesi için Gülyalı Belediyesi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz diyen Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Sınırlarımız dahilindeki her türlü kazı ve şebeke yapımında işbirliği sağlayarak, doğacak masrafı dağıtım şirketinden talep etmeyeceğimizi yasal olarak bildirmiş olduk. Gülyalı’nın geleceği için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi. TAAHHÜTNAME DAĞITIM ŞİRKETİNE KOLAYLIK SAĞLIYOR Taahhütnamenin çalışmalar sırasında dağıtım şirketine büyük bir kolaylık sağladığının altını çizen Başkan Tepe, “Taahhüt kapsamında, Gülyalı Belediyesi sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verilecek. Doğalgaz dağıtım faaliyetlerine ilişkin alt yapı çalışmaları kapsamında, belediyemiz görev ve yetki alanları dahilinde dağıtım şirketinden ruhsat harcı, teminat, yüzey kaplama ve/veya zemin tahrip bedeli (asfalt, parke, beton vb.) hafriyat döküm bedeli gibi her ne ad altında olursa olsun herhangi bir bedel talep edilmeksizin belediyemiz tarafından yapılacak. Aynı zamanda ilçemizde dağıtım şebekesi yapım çalışmaları kapsamında imar ve alt yapı bilgi sistemlerinden dağıtım şirketinin faydalanmasına izin verilecek” dedi.   
Gülyalı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında doğlagazla ilgili önemli bir gelişme yaşandı

Gülyalı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında doğlagazla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İlçemizde doğalgaz çalışmalarının başlatılması için yetkili firma AKSA Doğal Gaz Ordu Giresun Dağıtım A.Ş’ye taahhüt verilmesine ilişkin gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
BAŞKAN TEPE: “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”
Doğalgaz gibi hasretle beklediğimiz önemli bir yatırımın ilçemiz merkezine getirilmesi için Gülyalı Belediyesi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz diyen Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Sınırlarımız dahilindeki her türlü kazı ve şebeke yapımında işbirliği sağlayarak, doğacak masrafı dağıtım şirketinden talep etmeyeceğimizi yasal olarak bildirmiş olduk. Gülyalı’nın geleceği için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi.
TAAHHÜTNAME DAĞITIM ŞİRKETİNE KOLAYLIK SAĞLIYOR
Taahhütnamenin çalışmalar sırasında dağıtım şirketine büyük bir kolaylık sağladığının altını çizen Başkan Tepe, “Taahhüt kapsamında, Gülyalı Belediyesi sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke yapım faaliyetlerine gecikmeksizin izin verilecek. Doğalgaz dağıtım faaliyetlerine ilişkin alt yapı çalışmaları kapsamında, belediyemiz görev ve yetki alanları dahilinde dağıtım şirketinden ruhsat harcı, teminat, yüzey kaplama ve/veya zemin tahrip bedeli (asfalt, parke, beton vb.) hafriyat döküm bedeli gibi her ne ad altında olursa olsun herhangi bir bedel talep edilmeksizin belediyemiz tarafından yapılacak. Aynı zamanda ilçemizde dağıtım şebekesi yapım çalışmaları kapsamında imar ve alt yapı bilgi sistemlerinden dağıtım şirketinin faydalanmasına izin verilecek” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.