GÜLYALI'DA BAĞLANTI YOLLARINDA YENİLEME ...

Gündem 27.05.2021 - 22:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4391+ kez okundu.
 

GÜLYALI'DA BAĞLANTI YOLLARINDA YENİLEME ...

Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal yol ağlarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler kırsal yol ağlarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz mevsimi ve fındık hasadı süresince yoğun olarak kullanılan bağlantı yolları kapsamlı bir şekilde ele alınarak yenileniyor. KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ Saha çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarımıza ağırlık kazandırıyoruz. Vatandaşlarımız fındığa bağlı tarımsal faaliyetlerini bu dönemlerde artırmaya başlıyor. Dolayısıyla yılın büyük bir bölümünde çok fazla kullanılmayan bağlantı yollarında ulaşım faaliyetleri artıyor. Bizlere de bu yolların bakım ve onarımıyla ilgili talepler gelmeye başlıyor. Bu yıl çalışmalarımızı çok daha erken başlatarak bağlantı yollarımızı kapsamlı bir şekilde yenilemeyi hedefledik. Uzun süre kullanılmayan ve kış şartlarına bağlı olarak altyapısı bozulan yollarımızın konforunu yükseltiyoruz” dedi. ÇALIŞMALAR PROGRAMLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK İlk etapta çalışmaların Sayaca-Alibey bağlantı yolunda başladığını ve tamamlandığını ifade eden Başkan Tepe, “Şu anda Taşlıçay-Sayaca mahallelerimizi birbirine bağlayan yolda çalışma yürütüyoruz. Yağmur suyu giderlerini temizledik ve genişlettik. İş makinalarımızla silme ve çakıllama çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Gültepe mevkiinde, Ürümbey-Sayaca bağlantısında ve Alibey-İncedere bölgesinde yol ağlarını elden geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.  
Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal yol ağlarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Gülyalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler kırsal yol ağlarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz mevsimi ve fındık hasadı süresince yoğun olarak kullanılan bağlantı yolları kapsamlı bir şekilde ele alınarak yenileniyor.
KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Saha çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarımıza ağırlık kazandırıyoruz. Vatandaşlarımız fındığa bağlı tarımsal faaliyetlerini bu dönemlerde artırmaya başlıyor. Dolayısıyla yılın büyük bir bölümünde çok fazla kullanılmayan bağlantı yollarında ulaşım faaliyetleri artıyor. Bizlere de bu yolların bakım ve onarımıyla ilgili talepler gelmeye başlıyor. Bu yıl çalışmalarımızı çok daha erken başlatarak bağlantı yollarımızı kapsamlı bir şekilde yenilemeyi hedefledik. Uzun süre kullanılmayan ve kış şartlarına bağlı olarak altyapısı bozulan yollarımızın konforunu yükseltiyoruz” dedi.
ÇALIŞMALAR PROGRAMLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK
İlk etapta çalışmaların Sayaca-Alibey bağlantı yolunda başladığını ve tamamlandığını ifade eden Başkan Tepe, “Şu anda Taşlıçay-Sayaca mahallelerimizi birbirine bağlayan yolda çalışma yürütüyoruz. Yağmur suyu giderlerini temizledik ve genişlettik. İş makinalarımızla silme ve çakıllama çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Gültepe mevkiinde, Ürümbey-Sayaca bağlantısında ve Alibey-İncedere bölgesinde yol ağlarını elden geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.