MARİFET DEĞİL GARABET

Siyaset 17.02.2021 - 19:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3986+ kez okundu.
 

MARİFET DEĞİL GARABET

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Pandemide Türkiye çapında ilk 3 il olan Trabzon, Rize ve Ordu’da AKP kongreleri yapılmasını eleştirdi ve bunun bir suç olduğunu savundu.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Pandemide Türkiye çapında ilk 3 il olan Trabzon, Rize ve Ordu’da AKP kongreleri yapılmasını eleştirdi ve bunun bir suç olduğunu savundu. Adıgüzel’in açıklamaları şu şekilde: Pandemide vaka sıralamasında ilk 3 il Trabzon, Rize ve Ordu olarak açıklanmıştır. Sağlık Bakanı Ordu'da %100 vaka artışı var diyor.  Ama AKP ardı arkasına bu illerde kongreler yapıyor. Hem de Erdoğan'ın tabiriyle lebalep yani ağzına kadar dolu salonlarda. Bu bir marifet değil, garabettir. Burada açıkça bir suç vardır. Savcıları göreve davet ediyorum. Ordu'daki bugünkü kongre için gelen Numan Kurtulmuş,  Vali Tuncay Sonel tarafından karşılanıyor. Sayın vali geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadaki "Reis kumpanyasında" Türkiye'de derece yapmıştı. Göreve başladığından beri sürekli destek olmaya, bir kamu görevlisi olarak ayrı tutmaya çalıştığımız sayın vali Numan Kurtulmuş'u hangi bürokratik kimliği ile karşılaşmaktadır? Şu an sadece milletvekili kimliği vardır.  Eğer parti üst yöneticisi sıfatıyla karşılanıyorsa aynı muameleyi diğer tüm partilerin yetkililerine de bekleriz. Biz sayın valimize milletvekilleri ve siz biraya gelelim ilimizi konuşalım diye çağrı yapmıştık. O AKP'yi bir araya getirmeye çalışıyor sanırım. Numan Kurtulmuş bugüne kadar Ordu'ya meşaleler içerisinde şölen ile karşılanacak hangi hizmeti olmuştur? Şahsen bir muhalefet milletvekili olduğumuz halde bizim Orduya katkımız dahi kendisinden daha fazladır. Karşılamada Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler Kurtulmuş'a kendisinin rol modeli olduğunu söyleyerek AKP'lileri bile şaşırtmıştır. Hilmi Güler bu kadar uzun süre bakanlık ve Ordu'nun seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm kariyerini heba etmiştir.  Ordu'ya beş kuruş faydası olmamış kişiyi rol model seçtiğini söylemesi akla ziyandır. Zaten göreve geldiğinden beri iki yılda Ordu'daki tabloyu görünce yanlış bir model seçildiği de ortadadır.   ...
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Pandemide Türkiye çapında ilk 3 il olan Trabzon, Rize ve Ordu’da AKP kongreleri yapılmasını eleştirdi ve bunun bir suç olduğunu savundu.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Pandemide Türkiye çapında ilk 3 il olan Trabzon, Rize ve Ordu’da AKP kongreleri yapılmasını eleştirdi ve bunun bir suç olduğunu savundu. Adıgüzel’in açıklamaları şu şekilde:
Pandemide vaka sıralamasında ilk 3 il Trabzon, Rize ve Ordu olarak açıklanmıştır. Sağlık Bakanı Ordu'da %100 vaka artışı var diyor.  Ama AKP ardı arkasına bu illerde kongreler yapıyor. Hem de Erdoğan'ın tabiriyle lebalep yani ağzına kadar dolu salonlarda. Bu bir marifet değil, garabettir. Burada açıkça bir suç vardır. Savcıları göreve davet ediyorum.
Ordu'daki bugünkü kongre için gelen Numan Kurtulmuş,  Vali Tuncay Sonel tarafından karşılanıyor. Sayın vali geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadaki "Reis kumpanyasında" Türkiye'de derece yapmıştı. Göreve başladığından beri sürekli destek olmaya, bir kamu görevlisi olarak ayrı tutmaya çalıştığımız sayın vali Numan Kurtulmuş'u hangi bürokratik kimliği ile karşılaşmaktadır? Şu an sadece milletvekili kimliği vardır.  Eğer parti üst yöneticisi sıfatıyla karşılanıyorsa aynı muameleyi diğer tüm partilerin yetkililerine de bekleriz. Biz sayın valimize milletvekilleri ve siz biraya gelelim ilimizi konuşalım diye çağrı yapmıştık. O AKP'yi bir araya getirmeye çalışıyor sanırım. Numan Kurtulmuş bugüne kadar Ordu'ya meşaleler içerisinde şölen ile karşılanacak hangi hizmeti olmuştur? Şahsen bir muhalefet milletvekili olduğumuz halde bizim Orduya katkımız dahi kendisinden daha fazladır. Karşılamada Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler Kurtulmuş'a kendisinin rol modeli olduğunu söyleyerek AKP'lileri bile şaşırtmıştır. Hilmi Güler bu kadar uzun süre bakanlık ve Ordu'nun seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm kariyerini heba etmiştir.  Ordu'ya beş kuruş faydası olmamış kişiyi rol model seçtiğini söylemesi akla ziyandır. Zaten göreve geldiğinden beri iki yılda Ordu'daki tabloyu görünce yanlış bir model seçildiği de ortadadır.

 

...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.