MECLİS MART AYI TOPLANTISINI YAPTI…

Gündem 13.03.2015 - 09:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 9398+ kez okundu.
 

MECLİS MART AYI TOPLANTISINI YAPTI…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Oturum Başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomakin’in yaptığı Mart Ayı oturumunda İhtisas Komisyonundan gelen raporların yanı sıra Dairelerinden gelen teklifler görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Olağan Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının teklifleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis Toplantısı sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının kullandığı 42 metre uzunluğunda merdiven kapasitesine sahip itfaiye aracının tanıtımı yapıldı. Kısa süreli bir kurtarma tatbikatının ardından aracın özelikleri Meclis Üyelerine tanıtılırken,araç özelikle çok katlı konutlarda meydana gelebilecek olası olaylarda kurtarma çalışmalarında önemli bir görev üstlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Nisan ayı oturumunun ise 14 Nisan 2015 Salı günü yapılması kararlaştırıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Oturum Başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Tomakin’in yaptığı Mart Ayı oturumunda İhtisas Komisyonundan gelen raporların yanı sıra Dairelerinden gelen teklifler görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Olağan Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis Toplantısı sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının kullandığı 42 metre uzunluğunda merdiven kapasitesine sahip itfaiye aracının tanıtımı yapıldı. Kısa süreli bir kurtarma tatbikatının ardından aracın özelikleri Meclis Üyelerine tanıtılırken,araç özelikle çok katlı konutlarda meydana gelebilecek olası olaylarda kurtarma çalışmalarında önemli bir görev üstlenecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Nisan ayı oturumunun ise 14 Nisan 2015 Salı günü yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.