OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR

Eğitim 25.03.2021 - 16:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3956+ kez okundu.
 

OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR

Ordu’da 5 okula kütüphane kurulumu yapılırken, 7 okulumuzun da mevcut kütüphanelerine onarım, tadilat, boya, kitap ve materyal desteği sağlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğünün yürüttüğü ''1000 Okul İyileştirme Projesi'' içerisinde yer alan ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bakanlığımız tarafından sağlanan destekle fiziki bakım, onarım, tadilat ve donatım çalışmaları gerçekleştirildi. Hayata geçirilen proje ile ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine, Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarında temel becerilerden okulların bakım onarımına, kütüphane, atölye ve spora kadar çok sayıda alanda destek sağlandı. İlimizde 5 okulumuza kütüphane kurulumu yapılırken, 7 okulumuzun da mevcut kütüphanelerine onarım, tadilat, boya, kitap ve materyal desteği sağlandı. İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" konusunda yaptığı değerlendirmede; "Millî Eğitim Bakanlığı, son yıllarda mesleki eğitimde önemli bir dönüşümü sağladı. Mesleki eğitimin Covid-19 salgını ile mücadelenin ilk aylarında toplumun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yaptıkları üretimler ve gösterdikleri performans, hepimizin hafızasına kazındı. Mesleki eğitimde öğrenci sayısı ve özellikle başarılı öğrencilerin yönelimleri giderek artıyor. Bakanlığımız eğitim konusunda, geliştirdiği yeni projelerle bu iyileşme sürecini sürekli canlı tutuyor. Bizler de EğitimkentiORDU'da Meslek Liselerimiz ile üretimi sürdürüyor, eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.    
Ordu’da 5 okula kütüphane kurulumu yapılırken, 7 okulumuzun da mevcut kütüphanelerine onarım, tadilat, boya, kitap ve materyal desteği sağlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğünün yürüttüğü ''1000 Okul İyileştirme Projesi'' içerisinde yer alan ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bakanlığımız tarafından sağlanan destekle fiziki bakım, onarım, tadilat ve donatım çalışmaları gerçekleştirildi.
Hayata geçirilen proje ile ilimizdeki 12 Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine, Türkçe, matematik ve fen bilimleri alanlarında temel becerilerden okulların bakım onarımına, kütüphane, atölye ve spora kadar çok sayıda alanda destek sağlandı. İlimizde 5 okulumuza kütüphane kurulumu yapılırken, 7 okulumuzun da mevcut kütüphanelerine onarım, tadilat, boya, kitap ve materyal desteği sağlandı.
İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" konusunda yaptığı değerlendirmede; "Millî Eğitim Bakanlığı, son yıllarda mesleki eğitimde önemli bir dönüşümü sağladı. Mesleki eğitimin Covid-19 salgını ile mücadelenin ilk aylarında toplumun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yaptıkları üretimler ve gösterdikleri performans, hepimizin hafızasına kazındı. Mesleki eğitimde öğrenci sayısı ve özellikle başarılı öğrencilerin yönelimleri giderek artıyor. Bakanlığımız eğitim konusunda, geliştirdiği yeni projelerle bu iyileşme sürecini sürekli canlı tutuyor. Bizler de EğitimkentiORDU'da Meslek Liselerimiz ile üretimi sürdürüyor, eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.