ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Gündem 01.07.2021 - 01:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4059+ kez okundu.
 

ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ordu Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı.

Ordu Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı. Sade bir törenle Başkan Hakan Çolak görevini Hakan Karakaş’a bıraktı. Devir teslim töreninde Guvernör yardımcılığı devir teslimi de yapıldı. Mustafa Cömert görevini Ordu Rotary Kulübünün Geçmiş Dönem Başkanlarından Tansu Odabaş’a teslim etti.  Ordu Anemon Otel’de sade bir törenle gerçekleşen devir teslim törenine Guvernör yardımcıları, dönem sekreterleri, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan 2020-2021 dönem başkanı Hakan Çolak, Covid – 19’ rağmen geçtiğimiz dönem boyunca yaptıkları projeleri anlattı. Çolak, konuşmasını görevi yeni devralan Hakan Karakaş’a da başarılar dileyerek tamamladı. Hakan Karakaş Başkanlığı devraldığı Hakan Çolak’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. “Devir aldığım bu kolyeyi bir yıl boyunca Ordu Rotary kulübü ailesinin desteğiyle, hedefleri yüksek tutup, içinde bulunduğum topluma en iyileri sunabilmek için çalışacağım. dedi.  
Ordu Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı.

Ordu Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı. Sade bir törenle Başkan Hakan Çolak görevini Hakan Karakaş’a bıraktı. Devir teslim töreninde Guvernör yardımcılığı devir teslimi de yapıldı. Mustafa Cömert görevini Ordu Rotary Kulübünün Geçmiş Dönem Başkanlarından Tansu Odabaş’a teslim etti. 

Ordu Anemon Otel’de sade bir törenle gerçekleşen devir teslim törenine Guvernör yardımcıları, dönem sekreterleri, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan 2020-2021 dönem başkanı Hakan Çolak, Covid – 19’ rağmen geçtiğimiz dönem boyunca yaptıkları projeleri anlattı. Çolak, konuşmasını görevi yeni devralan Hakan Karakaş’a da başarılar dileyerek tamamladı.

Hakan Karakaş Başkanlığı devraldığı Hakan Çolak’a teşekkür ederek konuşmasına başladı.

“Devir aldığım bu kolyeyi bir yıl boyunca Ordu Rotary kulübü ailesinin desteğiyle, hedefleri yüksek tutup, içinde bulunduğum topluma en iyileri sunabilmek için çalışacağım. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.