SAHİLDE YENİ DÜZENLEME

Yaşam 10.05.2018 - 13:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4060+ kez okundu.
 

SAHİLDE YENİ DÜZENLEME

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu sahilindeki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Ordu ili, bölgenin en uzun ve en güzel yürüyüş, koşu ve bisiklet yoluna sahip olacak.

ESKİ KALDIRIMLAR SÖKÜLDÜ   Bölgenin en güzel sahillerinden birini Ordu’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Rüsumat Sahil Düzenleme Projesi ile Teleferik Alt İstasyonu arasında kalan bölgede kaldırımların yenilenmesi için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 km’lik güzergâh üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında, iş makineleri ve kamyonlar yardımıyla eski kaldırımlar sökülerek kaldırıldı.   BİSİKLET YOLU VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILACAK   Sökülen kaldırımların yerine yürüyüş ve koşu yolu yapılacak, yürüyüş yolu Ayışığı Meydanı’nın çevresinden dolaşacak. Kaldırımların sökülmesinin ardından, yürüyüş ve koşu yolunda altyapı çalışmaları başladı. Güzergâh üzerinde yağmur suyu hattı ve elektrik hattı döşeme çalışması yapılıyor. Sonrasında ise beton dökümü ve asfalt serimi yapılacak. Yürüyüş yolu bayrak kırmızısı ve bisiklet yolu ise gök mavisi renklere boyanacak. Çalışmalar tamamlandığında, rıhtımdan teleferiğe kadar olan bölgede kesintisiz modern bir yürüyüş ve koşu alanı ortaya çıkmış olacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu sahilindeki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında Ordu ili, bölgenin en uzun ve en güzel yürüyüş, koşu ve bisiklet yoluna sahip olacak.

ESKİ KALDIRIMLAR SÖKÜLDÜ

 

Bölgenin en güzel sahillerinden birini Ordu’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Rüsumat Sahil Düzenleme Projesi ile Teleferik Alt İstasyonu arasında kalan bölgede kaldırımların yenilenmesi için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 km’lik güzergâh üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında, iş makineleri ve kamyonlar yardımıyla eski kaldırımlar sökülerek kaldırıldı.

 

BİSİKLET YOLU VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILACAK

 

Sökülen kaldırımların yerine yürüyüş ve koşu yolu yapılacak, yürüyüş yolu Ayışığı Meydanı’nın çevresinden dolaşacak. Kaldırımların sökülmesinin ardından, yürüyüş ve koşu yolunda altyapı çalışmaları başladı. Güzergâh üzerinde yağmur suyu hattı ve elektrik hattı döşeme çalışması yapılıyor. Sonrasında ise beton dökümü ve asfalt serimi yapılacak. Yürüyüş yolu bayrak kırmızısı ve bisiklet yolu ise gök mavisi renklere boyanacak. Çalışmalar tamamlandığında, rıhtımdan teleferiğe kadar olan bölgede kesintisiz modern bir yürüyüş ve koşu alanı ortaya çıkmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.