THY Personel Alımı 2015 (Memur ve Uzman Adayı Alımı)
THY Personel Alımı 2015 (Memur ve Uzman Adayı Alımı)
Türk Hava Yolları (THY) tarafından 12 Mart 2015 tarihinde yayınlanan duyuru ile memur ve uzman adayı alımı gerçekleştireceğini duyurdu. THY personel alımı başvurusu için tıklayınız
Türk Hava Yolları (THY) tarafından 12 Mart 2015 tarihinde yayınlanan duyuru ile memur ve uzman adayı alımı gerçekleştireceğini duyurdu. THY personel alımı başvurusu için tıklayınız
Türk Hava Yolları (THY) tarafından 12 Mart 2015 tarihinde yayınlanan duyuru ile memur ve uzman adayı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.
THY resmi web sitesinden yaptığı duyuruda bünyesinde çalışmak üzere memur ve uzman adayı alımı yapacağını kamuoyuyla paylaştı. Türk Hava Yolları personel alımı kapsamında başvurular THY resmi web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Personel alımı için erkek adayların ya askerlik görevini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmesi gerekiyor. THY personel alımı için başvuracak adayların 01 Ocak 1985 sonrası doğmuş olması aranan şartlar arasında.
THY memur ve uzman adayı için ön lisans ve lisans mezunu olmanın yanı sıra iyi derece İngilizce bilme şartı da aranıyor.
2015 THY personel alımı için aranan nitelikler arasında Amadeus, Galileo, Sabre, Troya gibi sistemlerden birine ait sertifikasının bulunması gerekiyor. Microsoft ofis programlarını kullanabilme yine aranan nitelikler arasında bulunuyor. Aşağıda bulunan linklerden THY personel alımı ilan metnine ve online başvuru sayfasına erişebilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.