TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Gündem 03.05.2021 - 16:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3517+ kez okundu.
 

TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Gülyalı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında belediye işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Gülyalı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında belediye işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Tarafların taleplerini ve tekliflerini değerlendirerek önümüzdeki 3 yılı kapsayacak bir sözleşmeye imza attık. İlçemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. “EMEK EN YÜCE DEĞERDİR, DAİMA ALIN TERİNİN YANINDA OLACAĞIZ” İmza töreninde konuşan Başkan Tepe, “Pandemi süreci başladığından beri ekiplerimiz ile gece-gündüz sahadayız. Bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Belediyemiz, belediyemizin şirketi GÜL-BEL, işçilerimizin sendikası Belediye-İş ve işveren sendikası SODEMSEN görüştüler, konuştular ve sonunda bir karara varıldı. Ülkemizin şartlarını ve belediyemizin imkânlarını da göz önünde bulundurarak yeni dönemi belirledik. İşçi bayramı öncesinde imzaların atılmasını anlamlı buluyorum. Emek en yüce değerdir. Emeğin, alın terinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki 3 yılı kapsayacak bu sözleşmenin işçilerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sürece emek verenlere de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. BAŞKAN TEPE’YE PLAKET TAKDİM EDİLDİ Belediyemizde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, sendika temsilcileri ve emekçi işçilerimiz katıldı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Belediye-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Kadir Altun, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak işçilerimiz için hayırlı olacak bir sözleşmeye imza attık” dedi. Şube Başkanı Kadir Altun, Başkan Tepe’ye plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.    
Gülyalı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında belediye işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Gülyalı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında belediye işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Tarafların taleplerini ve tekliflerini değerlendirerek önümüzdeki 3 yılı kapsayacak bir sözleşmeye imza attık. İlçemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
“EMEK EN YÜCE DEĞERDİR, DAİMA ALIN TERİNİN YANINDA OLACAĞIZ”
İmza töreninde konuşan Başkan Tepe, “Pandemi süreci başladığından beri ekiplerimiz ile gece-gündüz sahadayız. Bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Belediyemiz, belediyemizin şirketi GÜL-BEL, işçilerimizin sendikası Belediye-İş ve işveren sendikası SODEMSEN görüştüler, konuştular ve sonunda bir karara varıldı. Ülkemizin şartlarını ve belediyemizin imkânlarını da göz önünde bulundurarak yeni dönemi belirledik. İşçi bayramı öncesinde imzaların atılmasını anlamlı buluyorum. Emek en yüce değerdir. Emeğin, alın terinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki 3 yılı kapsayacak bu sözleşmenin işçilerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sürece emek verenlere de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN TEPE’YE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Belediyemizde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, sendika temsilcileri ve emekçi işçilerimiz katıldı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Belediye-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Kadir Altun, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlar göz önünde bulundurularak işçilerimiz için hayırlı olacak bir sözleşmeye imza attık” dedi. Şube Başkanı Kadir Altun, Başkan Tepe’ye plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.