YAVUZ KÖKSAL VEFAT ETTİ

Gündem 22.07.2021 - 22:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4240+ kez okundu.
 

YAVUZ KÖKSAL VEFAT ETTİ

Mehmet Yavuz Köksal Vefat etti.

Ordu’nun önemli iş adamlarından, eski Orduspor başkanı merhum Sebahattin Köksal ve merhume Münevver Köksal’ın oğulları, Kurtuluş Köksal’ın eşi, merhum Barış, Çağatayhan, Sebahattin Köksal’ın babaları, Oğuz Köksal ve Sebahat Köksal Işık’ın abileri, Ebru Eren Köksal’ın kayınpederi Mehmet Yavuz Köksal Vefat etti. Cenazesi 22 Temmuz Perşembe  saat 11:00’da Ulu Camii karşısındaki evinden alınarak, saat 11:30’da Ulu Camii’de kılınan ve ardından Çakal Çıkmazdaki aile kabristanlığında defnedildi.  
Mehmet Yavuz Köksal Vefat etti.

Ordu’nun önemli iş adamlarından, eski Orduspor başkanı merhum Sebahattin Köksal ve merhume Münevver Köksal’ın oğulları, Kurtuluş Köksal’ın eşi, merhum Barış, Çağatayhan, Sebahattin Köksal’ın babaları, Oğuz Köksal ve Sebahat Köksal Işık’ın abileri, Ebru Eren Köksal’ın kayınpederi Mehmet Yavuz Köksal Vefat etti.

Cenazesi 22 Temmuz Perşembe  saat 11:00’da Ulu Camii karşısındaki evinden alınarak, saat 11:30’da Ulu Camii’de kılınan ve ardından Çakal Çıkmazdaki aile kabristanlığında defnedildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.