YAYLALAR BİRLEŞTİRİLİYOR

Eğitim 28.06.2021 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2880+ kez okundu.
 

YAYLALAR BİRLEŞTİRİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesinin yeni yapılan alternatif bir yol ile birleşmesini sağlayacak yolda çalışmaları yeniden başlattı.

Ordu’nun Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinin yaylalarını birbirine bağlayacak olan güzergahta yol çalışmaları yeniden başladı. Asfalttan daha uzun ömürlü olan silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması ile yapılan yolun turizme katkı sağlaması hedefleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm alanında başlattığı çalışmalarla şehri geleceğe hazırlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesinin yeni yapılan alternatif bir yol ile birleşmesini sağlayacak yolda çalışmaları yeniden başlattı. Yolun tamamlanmasıyla birlikte, İç Anadolu’dan Çambaşı Kayak Merkezi’ne ulaşmak isteyenler için en kısa güzergâh hizmete girmiş olacak. ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAK Karadeniz Akdeniz Yolu üzerinden, Çambaşı Yaylası’na direkt ulaşım sağlayacak güzergâh silindirle sıkıştırılmış beton yol ile buluşuyor. Çalışmalar tamamlandığında, halen dik rampalar ve tehlikeli virajlarla ulaşım sağlanan Altınordu-Çambaşı arasındaki yola alternatif bir güzergâh kazandırılmış olacak. 25 KİLOMETRE YOL KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞACAK 25 kilometre uzunluğundaki yolun 5 kilometrelik kısmı daha önce sıcak asfalt ile buluşmuştu. 20 kilometrelik güzergahta silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun 12.5 kilometrelik kısmındaki beton yol çalışmalarını tamamladı. Geride kalan 7.5 kilometrelik mesafenin yaz mevsiminde tamamlanarak, turizme alternatif bir yol daha kazandırılması hedefleniyor.
Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesinin yeni yapılan alternatif bir yol ile birleşmesini sağlayacak yolda çalışmaları yeniden başlattı.

Ordu’nun Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinin yaylalarını birbirine bağlayacak olan güzergahta yol çalışmaları yeniden başladı. Asfalttan daha uzun ömürlü olan silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması ile yapılan yolun turizme katkı sağlaması hedefleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm alanında başlattığı çalışmalarla şehri geleceğe hazırlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası ile Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesinin yeni yapılan alternatif bir yol ile birleşmesini sağlayacak yolda çalışmaları yeniden başlattı. Yolun tamamlanmasıyla birlikte, İç Anadolu’dan Çambaşı Kayak Merkezi’ne ulaşmak isteyenler için en kısa güzergâh hizmete girmiş olacak.
ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SAĞLAYACAK
Karadeniz Akdeniz Yolu üzerinden, Çambaşı Yaylası’na direkt ulaşım sağlayacak güzergâh silindirle sıkıştırılmış beton yol ile buluşuyor. Çalışmalar tamamlandığında, halen dik rampalar ve tehlikeli virajlarla ulaşım sağlanan Altınordu-Çambaşı arasındaki yola alternatif bir güzergâh kazandırılmış olacak.
25 KİLOMETRE YOL KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞACAK
25 kilometre uzunluğundaki yolun 5 kilometrelik kısmı daha önce sıcak asfalt ile buluşmuştu. 20 kilometrelik güzergahta silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun 12.5 kilometrelik kısmındaki beton yol çalışmalarını tamamladı. Geride kalan 7.5 kilometrelik mesafenin yaz mevsiminde tamamlanarak, turizme alternatif bir yol daha kazandırılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.