Demirci’den Yeni Müdüre Ziyaret

Siyaset 22.05.2014 - 16:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4357+ kez okundu.
 

Demirci’den Yeni Müdüre Ziyaret

“Belediye Olarak Her Türlü Desteğe Hazırız”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci göreve yeni atanan Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül “sizde benim gibi göreve yeni başladınız, el ele vererek eğitim alanında güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum, eğitime bakışınızı çok iyi biliyorum, bu konuda desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminin, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında “yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum, eğitim bizim için çok önemli, bu alanda yapılacak her türlü yatırımın belediye ve şahıs olarak destekçisi oluruz, üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız bu konuda kimsenin endişesi olmasın” dedi. Demirci konuşmasında “sadece eğitim değil, Akkuş için kim bir çivi çakacaksa biz onun yanında oluruz, eğitimden sağlığa, spordan özel sektör yatırımına kadar her alanda belediye olarak desteğe hazırız, Akkuş’u el ele vererek kalkındıracağız” diye konuştu.     
“Belediye Olarak Her Türlü Desteğe Hazırız”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci göreve yeni atanan Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül “sizde benim gibi göreve yeni başladınız, el ele vererek eğitim alanında güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum, eğitime bakışınızı çok iyi biliyorum, bu konuda desteklerinizi esirgemeyeceğinizden eminin, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında “yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum, eğitim bizim için çok önemli, bu alanda yapılacak her türlü yatırımın belediye ve şahıs olarak destekçisi oluruz, üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız bu konuda kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Demirci konuşmasında “sadece eğitim değil, Akkuş için kim bir çivi çakacaksa biz onun yanında oluruz, eğitimden sağlığa, spordan özel sektör yatırımına kadar her alanda belediye olarak desteğe hazırız, Akkuş’u el ele vererek kalkındıracağız” diye konuştu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.