EVDE ÇIKAN YANGINDA 2 ÇOCUK ÖLDÜ

Gündem 04.02.2022 - 17:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3870+ kez okundu.
 

EVDE ÇIKAN YANGINDA 2 ÇOCUK ÖLDÜ

Korgan ilçesinde dün sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında 2 küçük çocuk yanarak feci şekilde can verdi.

Korgan ilçesinde dün  sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında 2 küçük çocuk yanarak feci şekilde can verdi.  Korgan ilçesine bağlı Tepealan Mahallesi Kırıkbozu mevkiinde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında biri sekiz aylık diğeri üç yaşında iki çocuk yanarak feci şekilde can verdi. Yangını haber alan itfaiye ekiplerinin olay yerine vardıklarında evin tamamen küle döndüğü görüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili net bir bilgi bulunmazken, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.  
Korgan ilçesinde dün sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında 2 küçük çocuk yanarak feci şekilde can verdi.

Korgan ilçesinde dün  sabah saatlerinde bir evde çıkan yangında 2 küçük çocuk yanarak feci şekilde can verdi.
 Korgan ilçesine bağlı Tepealan Mahallesi Kırıkbozu mevkiinde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında biri sekiz aylık diğeri üç yaşında iki çocuk yanarak feci şekilde can verdi.
Yangını haber alan itfaiye ekiplerinin olay yerine vardıklarında evin tamamen küle döndüğü görüldü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili net bir bilgi bulunmazken, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.