Maçlar İstanbul'da

Spor 02.08.2013 - 13:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3323+ kez okundu.
 

Maçlar İstanbul'da

Orduspor Kulübü, basketbol takımının bu sezon İstanbul'a taşınması ile ilgili olarak resmi internet sitesinden taraftarlara bir mektup yayınladı...

Orduspor Kulübü, basketbol takımının bu sezon İstanbul'a taşınması ile ilgili olarak resmi internet sitesinden taraftarlara bir mektup yayınladı. “Orduspor Kadın Basketbol takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması kararını hocamız Alper Durur ile birlikte aldık. Bu kararın mevcut şartlar içindeki doğruluğundan en ufak bir şüphemiz yok. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Rusya'dan sonra gelen en önemli lig. Bunu herkesin bilmesi lazım. Dünyanın en değerli oyuncuları ülkemizi tercih ediyor. Bizim hedefimiz bu sezon ligde kalmayı başarabilmek. Bu günden itibaren transfer çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kurmak istediğimiz takımın Ordu'da kalmasının maaliyeti bizim için çok fazla. Sponsor desteği olmadan bu ekonomiyi çevirmek imkansız. Bu kararla, oyuncuların ev kiralarından, deplasman ve ulaşıma kadar bir çok masraftan ciddi ölçüde tasarruf edilecek. İstediğimiz yabancı oyuncuların İstanbul'da yaşamaya ve oynamaya duyacağı iştahı da transfer avantajımız olarak değerlendirmek istiyoruz. Orduspor, Ordu şehrinin spor kulübüdür, en değerli markasıdır, gururudur. Basketbol takımımızın maçlarını bu sezon İstanbul'da oynaması kararını aldık. Çünkü Orduspor markasının Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde uzun yıllar kalıcı olması ve başarılarıyla kendinden söz ettirmesi bizim için her şeyden daha önemli. Ekonomik şartlarımızı düzeltene kadar bu gurbete hep beraber dayanmak zorundayız. Bu kararımızı anlayışla karşılayan Ordu ve İstanbul'daki taraftarlarımızın varlığını bilmek içimizi rahatlatıyor. İstanbul'daki maçları, kadın-erkek, küçük-büyük her yaştan taraftarımızın buluşup kaynaştığı, memleket hasreti giderdiği bir şenlik haline getireceğiz. Maçlarını Ordu yerine İstanbul'da oynamak zorunda kalan takımımızın, çalışmak için Ordu'dan İstanbul'a gelmek zorunda kalmış taraftarımızla bütünleşecek olması çok anlamlı ve düşündürücü. Bunu spor kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.Türkiye'nin en değerli taraftarlarından biri olarak bilinen Ordusporlular'dan, böyle zor bir karar almak zorunda kaldığımız için anlayış göstermelerini bekliyoruz. Bir çok Anadolu kulübü zor bir dönemden geçiyor. Krizlerden sağlam çıkmak için, zor anlarda doğru kararları alıp cesaretle uygulamak gerekir. İyi bir sporcu, takımı mağlup durumda olsa da, zafere ulaşmak için mücadele etmeyi bırakmaz. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik kadro ve sporcularımız, olumsuz şartlara rağmen bütün gücüyle mücadele ediyor. Sezon sonunda takımlarımız için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek ve gönlümüzdeki Orduspor'u yaratmak için, hem Ordu'daki hem İstanbul'daki hem de dünyanın her yerindeki mor-beyaz sevdalılarının desteğine ihtiyacımız var”.
Orduspor Kulübü, basketbol takımının bu sezon İstanbul'a taşınması ile ilgili olarak resmi internet sitesinden taraftarlara bir mektup yayınladı...

Orduspor Kulübü, basketbol takımının bu sezon İstanbul'a taşınması ile ilgili olarak resmi internet sitesinden taraftarlara bir mektup yayınladı.

“Orduspor Kadın Basketbol takımımızın maçlarını İstanbul'da oynaması kararını hocamız Alper Durur ile birlikte aldık. Bu kararın mevcut şartlar içindeki doğruluğundan en ufak bir şüphemiz yok. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Rusya'dan sonra gelen en önemli lig. Bunu herkesin bilmesi lazım. Dünyanın en değerli oyuncuları ülkemizi tercih ediyor. Bizim hedefimiz bu sezon ligde kalmayı başarabilmek. Bu günden itibaren transfer çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kurmak istediğimiz takımın Ordu'da kalmasının maaliyeti bizim için çok fazla. Sponsor desteği olmadan bu ekonomiyi çevirmek imkansız. Bu kararla, oyuncuların ev kiralarından, deplasman ve ulaşıma kadar bir çok masraftan ciddi ölçüde tasarruf edilecek. İstediğimiz yabancı oyuncuların İstanbul'da yaşamaya ve oynamaya duyacağı iştahı da transfer avantajımız olarak değerlendirmek istiyoruz.

Orduspor, Ordu şehrinin spor kulübüdür, en değerli markasıdır, gururudur. Basketbol takımımızın maçlarını bu sezon İstanbul'da oynaması kararını aldık. Çünkü Orduspor markasının Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde uzun yıllar kalıcı olması ve başarılarıyla kendinden söz ettirmesi bizim için her şeyden daha önemli. Ekonomik şartlarımızı düzeltene kadar bu gurbete hep beraber dayanmak zorundayız. Bu kararımızı anlayışla karşılayan Ordu ve İstanbul'daki taraftarlarımızın varlığını bilmek içimizi rahatlatıyor. İstanbul'daki maçları, kadın-erkek, küçük-büyük her yaştan taraftarımızın buluşup kaynaştığı, memleket hasreti giderdiği bir şenlik haline getireceğiz. Maçlarını Ordu yerine İstanbul'da oynamak zorunda kalan takımımızın, çalışmak için Ordu'dan İstanbul'a gelmek zorunda kalmış taraftarımızla bütünleşecek olması çok anlamlı ve düşündürücü. Bunu spor kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.Türkiye'nin en değerli taraftarlarından biri olarak bilinen Ordusporlular'dan, böyle zor bir karar almak zorunda kaldığımız için anlayış göstermelerini bekliyoruz. Bir çok Anadolu kulübü zor bir dönemden geçiyor. Krizlerden sağlam çıkmak için, zor anlarda doğru kararları alıp cesaretle uygulamak gerekir. İyi bir sporcu, takımı mağlup durumda olsa da, zafere ulaşmak için mücadele etmeyi bırakmaz. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik kadro ve sporcularımız, olumsuz şartlara rağmen bütün gücüyle mücadele ediyor. Sezon sonunda takımlarımız için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek ve gönlümüzdeki Orduspor'u yaratmak için, hem Ordu'daki hem İstanbul'daki hem de dünyanın her yerindeki mor-beyaz sevdalılarının desteğine ihtiyacımız var”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.