MURAT BOZ COŞTURDU

Sanat 21.06.2018 - 11:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3470+ kez okundu.
 

MURAT BOZ COŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline gelen Ayışığı Meydanı Ordu tarihinin en büyük konserine ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline gelen Ayışığı Meydanı Ordu tarihinin en büyük konserine ev sahipliği yaptı. Yaza Merhaba Etkinliği kapsamında organize edilen Murat Boz konserine katılan yaklaşık 60 bin kişi alanı hınca hınç doldurdu. BAŞKAN YILMAZ, “ORDU’DA HER AY BİR SANATÇIMIZI AYIŞIĞI MEYDANI’NDA AĞIRLAYACAĞIZ” Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen Ayışığı Meydanı’nda düzenlenen konserde Murat Boz’a çiçek takdim eden Başkan Enver Yılmaz, “Ülkemizin yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan biri olan Murat Boz’u ve ekibini ilimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Etkinliğimize Giresun, Samsun ve Trabzon’dan birçok vatandaşımızın katılım sağlaması güzel bir iş ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Ordu’da her ay bir sanatçımızı bu meydanda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı. MURAT BOZ, “ORDU’YA GELMEKTE GEÇ KALMIŞIM” Sahnede gösterdiği performansla meydanı dolduran onbinlerce kişiye büyük coşku yaşatan Sanatçı Murat Boz ise Ordu’ya ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını söyleyerek, “Ordu’ya gelmekte geç kalmışım” dedi. “Yaza Merhaba” etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Murat Boz konserinde yaklaşık 60 bin kişilik Ayışığı Meydanı hınca hınç doldu. Etkinlik Murat Boz’un şarkılarından derlediği muhteşem konser ile sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline gelen Ayışığı Meydanı Ordu tarihinin en büyük konserine ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline gelen Ayışığı Meydanı Ordu tarihinin en büyük konserine ev sahipliği yaptı. Yaza Merhaba Etkinliği kapsamında organize edilen Murat Boz konserine katılan yaklaşık 60 bin kişi alanı hınca hınç doldurdu.

BAŞKAN YILMAZ, “ORDU’DA HER AY BİR SANATÇIMIZI AYIŞIĞI MEYDANI’NDA AĞIRLAYACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen Ayışığı Meydanı’nda düzenlenen konserde Murat Boz’a çiçek takdim eden Başkan Enver Yılmaz, “Ülkemizin yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan biri olan Murat Boz’u ve ekibini ilimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Etkinliğimize Giresun, Samsun ve Trabzon’dan birçok vatandaşımızın katılım sağlaması güzel bir iş ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Ordu’da her ay bir sanatçımızı bu meydanda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

MURAT BOZ, “ORDU’YA GELMEKTE GEÇ KALMIŞIM”

Sahnede gösterdiği performansla meydanı dolduran onbinlerce kişiye büyük coşku yaşatan Sanatçı Murat Boz ise Ordu’ya ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını söyleyerek, “Ordu’ya gelmekte geç kalmışım” dedi.

“Yaza Merhaba” etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Murat Boz konserinde yaklaşık 60 bin kişilik Ayışığı Meydanı hınca hınç doldu. Etkinlik Murat Boz’un şarkılarından derlediği muhteşem konser ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.