NİLGÜN YILMAZ, İSTİFA ETTİ

Siyaset 09.11.2023 - 01:35, Güncelleme: 09.11.2023 - 01:35 2480+ kez okundu.
 

NİLGÜN YILMAZ, İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz görevinden istifa ettiğini kişisel sosyal medya hesabından yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz görevinden istifa ettiğini kişisel sosyal medya hesabından yayınladı. CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz; " Yaklaşık 6 yıldır yönetim kurulu üyelerimle sürdürmüş olduğum Ordu  İl Kadın Kolları Başkanlığından bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Hayatım boyunca onur ve gurur duyacağım bir görev üstlendim. Partimizin Ordu siyasetinde üstüme düşen görevi elimden gelenin en iyisiyle yapmaya çalıştım.  Siyasette kadın temsiliyeti demokratik süreçlerde adalet ve eşitlik için kritik bir faktördür. Bu konuda farkındalığı artırmak ve kadın liderliğini teşvik etmek, toplumsal değişim açısından çok önemli bir adım olacaktır. Eşitlik bilinci geliştirilmelidir. Bu sorumluluk her bireyin görevidir. Yola çıktığım günden beridir benden desteğini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, yönetim kurulu üyelerime, İl ve ilçe yönetimlerimize, ana kademe il ve ilçe yöneticilerimize,  saha çalışmalarında bizlere destek veren tüm kadın üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’ya , MYK üyelerimize ve yol arkadaşlarım sevgili  il Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bölge sorumlumuz sn Füsun Sökmez ‘e teşekkür ediyorum. Önceki dönem Genel Başkanımız sn Fatma Köse’ye ve MYK sorumlum  Nurcihan Tomrukçu’ya teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle."ifadelerini kullandı.    
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz görevinden istifa ettiğini kişisel sosyal medya hesabından yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz görevinden istifa ettiğini kişisel sosyal medya hesabından yayınladı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz; " Yaklaşık 6 yıldır yönetim kurulu üyelerimle sürdürmüş olduğum Ordu  İl Kadın Kolları Başkanlığından bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Hayatım boyunca onur ve gurur duyacağım bir görev üstlendim. Partimizin Ordu siyasetinde üstüme düşen görevi elimden gelenin en iyisiyle yapmaya çalıştım.  Siyasette kadın temsiliyeti demokratik süreçlerde adalet ve eşitlik için kritik bir faktördür. Bu konuda farkındalığı artırmak ve kadın liderliğini teşvik etmek, toplumsal değişim açısından çok önemli bir adım olacaktır. Eşitlik bilinci geliştirilmelidir. Bu sorumluluk her bireyin görevidir.

Yola çıktığım günden beridir benden desteğini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, yönetim kurulu üyelerime, İl ve ilçe yönetimlerimize, ana kademe il ve ilçe yöneticilerimize,  saha çalışmalarında bizlere destek veren tüm kadın üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’ya , MYK üyelerimize ve yol arkadaşlarım sevgili  il Başkanlarıma teşekkür ediyorum.

Bölge sorumlumuz sn Füsun Sökmez ‘e teşekkür ediyorum.

Önceki dönem Genel Başkanımız sn Fatma Köse’ye ve MYK sorumlum  Nurcihan Tomrukçu’ya teşekkür ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle."ifadelerini kullandı.

 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.