ÖDEMELER YAPILIYOR

Ekonomi 09.05.2024 - 18:52, Güncelleme: 09.05.2024 - 18:52 1991 kez okundu.
 

ÖDEMELER YAPILIYOR

Alan Bazlı Gelir Desteği ödemeleri için uzun süredir bekleyen çiftçilere müjde verildi.

Alan Bazlı Gelir Desteği ödemeleri için uzun süredir bekleyen çiftçilere müjde verildi. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, destek ödemelerinin 10 Mayıs Cuma akşamı üreticilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Ancak dönüm başına ödenen destek miktarında bir artış olup olmadığına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Başkan Akça, açıklamasında şunları belirtti: “Alan Bazlı Destek ödemesi başlıyor. Sevgili çiftçilerimiz, yoğun çabalarımızın sonucunda Alan Bazlı Destek ödemeleri, Cuma günü 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 18:00’den sonra Ziraat Bankası hesaplarına yatacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Alan Bazlı Gelir Desteği ödemeleri için uzun süredir bekleyen çiftçilere müjde verildi.

Alan Bazlı Gelir Desteği ödemeleri için uzun süredir bekleyen çiftçilere müjde verildi.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, destek ödemelerinin 10 Mayıs Cuma akşamı üreticilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Ancak dönüm başına ödenen destek miktarında bir artış olup olmadığına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Başkan Akça, açıklamasında şunları belirtti: “Alan Bazlı Destek ödemesi başlıyor. Sevgili çiftçilerimiz, yoğun çabalarımızın sonucunda Alan Bazlı Destek ödemeleri, Cuma günü 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 18:00’den sonra Ziraat Bankası hesaplarına yatacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.