ODܒLÜ ÖĞRENCİLERE YENİ BİNA HEYECANI

Eğitim 25.02.2016 - 20:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4470+ kez okundu.
 

ODܒLÜ ÖĞRENCİLERE YENİ BİNA HEYECANI

Cumhuriyet Yerleşkesinde modern görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binasının inşaat aşamasında sona gelinerek binanın ön kabulü yapıldı. Öğrenciler, bu dönem içerisinde yeni MSSF binasında öğrenim görmenin heyecanını yaşayacak.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında kendisine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Prof. Dr. Ş. Metin Kara ve Genel Sekreter Metin Karakuş eşlik etti. İnceleme sırasında Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; “Ön kabulünü gerçekleştirdiğimiz MSSF binamızın son işlemleri de tamamlandıktan sonra bina ilgili inşaat firması tarafından üniversitemize teslim edilecek. Yeni bina öğrencilerimizin kendi alanlarındaki birçok ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca binada yer alan konferans ve tiyatro salonları, açık havada bulunan amfi tiyatrodan hem öğrenciler hem de diğer kamu kurum ve kuruluşları faydalanabilecek.” dedi. Eğitim öğretim dönemleri içerisinde gerçekleştirdiği sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Ordu Üniversitesi, MSSF binasında bulunan çok amaçlı konser ve tiyatro salonu ile açık hava amfi tiyatrosu birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.   
Cumhuriyet Yerleşkesinde modern görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binasının inşaat aşamasında sona gelinerek binanın ön kabulü yapıldı. Öğrenciler, bu dönem içerisinde yeni MSSF binasında öğrenim görmenin heyecanını yaşayacak.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında kendisine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Prof. Dr. Ş. Metin Kara ve Genel Sekreter Metin Karakuş eşlik etti.

İnceleme sırasında Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; “Ön kabulünü gerçekleştirdiğimiz MSSF binamızın son işlemleri de tamamlandıktan sonra bina ilgili inşaat firması tarafından üniversitemize teslim edilecek. Yeni bina öğrencilerimizin kendi alanlarındaki birçok ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca binada yer alan konferans ve tiyatro salonları, açık havada bulunan amfi tiyatrodan hem öğrenciler hem de diğer kamu kurum ve kuruluşları faydalanabilecek.” dedi.

Eğitim öğretim dönemleri içerisinde gerçekleştirdiği sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Ordu Üniversitesi, MSSF binasında bulunan çok amaçlı konser ve tiyatro salonu ile açık hava amfi tiyatrosu birçok sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.