Ordu Lisesine Ziyaret

Eğitim 30.04.2024 - 08:51, Güncelleme: 30.04.2024 - 08:51 2721 kez okundu.
 

Ordu Lisesine Ziyaret

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile birlikte Ordu Lisesini ziyaret etti.

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile birlikte Ordu Lisesini ziyaret etti.  Müdür, öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelerek Bakanlık tarafından yayınlanan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağının değerlendirmesini yaptı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğretmenlerle yaptığı sohbetinde "Millî Eğitim Bakanlığımızca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı yayınlandı. Öğretmenlerimizin alanlarına ait müfredatı iyi analiz etmelerini, görüş ve önerilerini https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden paylaşmalarını istiyorum. Programın üstün yönleri ve değiştirilmesi gereken noktalarının, sizlerin mesleki bilgi, beceri ve tecrübesiyle çok iyi tespit edileceğine inanmaktayım. Bu nedenle sizlerin görüş ve önerileri çok önem arz etmektedir. Gereken ilgiyi göstereceğinize inancım tamdır" dedi.  Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Okul yöneticilerimizle yaptığı toplantıda okulun genel durum değerlendirmesini yaptı. Okulun birimlerini gezerek yaptığı incelemelerin ardından öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı eğitim öğretim yılı temennilerinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.   
Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile birlikte Ordu Lisesini ziyaret etti.

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile birlikte Ordu Lisesini ziyaret etti. 
Müdür, öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelerek Bakanlık tarafından yayınlanan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağının değerlendirmesini yaptı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğretmenlerle yaptığı sohbetinde "Millî Eğitim Bakanlığımızca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı yayınlandı. Öğretmenlerimizin alanlarına ait müfredatı iyi analiz etmelerini, görüş ve önerilerini https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden paylaşmalarını istiyorum. Programın üstün yönleri ve değiştirilmesi gereken noktalarının, sizlerin mesleki bilgi, beceri ve tecrübesiyle çok iyi tespit edileceğine inanmaktayım. Bu nedenle sizlerin görüş ve önerileri çok önem arz etmektedir. Gereken ilgiyi göstereceğinize inancım tamdır" dedi.
 Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerimizin görüş ve önerilerini dinledi. Okul yöneticilerimizle yaptığı toplantıda okulun genel durum değerlendirmesini yaptı. Okulun birimlerini gezerek yaptığı incelemelerin ardından öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı eğitim öğretim yılı temennilerinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.