Ordu ve Adana'da Güçlü Bir Performans Sergileyeceğiz

Dünya 18.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 19.01.2024 - 02:16 5279+ kez okundu.
 

Ordu ve Adana'da Güçlü Bir Performans Sergileyeceğiz

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, partisinin yerel seçimlere yönelik hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Akburak, özellikle Anadolu'nun birçok ilçesinde beklenmedik sonuçlarla karşılaşılabileceğini belirterek, Ordu'da kartların yeniden dağıtıldığını ifade etti. "Biz Ordu'yu alacağız, böyle görüyoruz" diyen Akburak, Enver Yılmaz'ın İYİ Parti'den adaylığının birçok kişiyi cesaretlendirdiğini söyledi. Adana'da da önemli bir potansiyel gördüklerini vurgulayan Akburak, "Enver Yılmaz'ın liderliğinde Adana'da çok iyi oy alabileceğimizi düşünüyoruz, hatta alabiliriz" şeklinde konuştu. Akburak, partinin Adana'daki seçim stratejisini titizlikle çalıştıklarını belirterek, vatandaşların destek ve teveccühüyle Adana'da güçlü bir performans sergilemeyi hedeflediklerini söyledi. İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki iddialı çıkışını vurgulayan Akburak, partinin Ordu ve Adana gibi önemli illerdeki adaylarıyla birlikte Türkiye genelinde daha güçlü bir temsil sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Akburak, seçim kampanyasında adaylarının sahada etkin bir şekilde çalışacaklarını ve vatandaşların beklentilerine kulak vereceklerini ifade ederek, "Halkımızın güvenine layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, partisinin yerel seçimlere yönelik hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Akburak, özellikle Anadolu'nun birçok ilçesinde beklenmedik sonuçlarla karşılaşılabileceğini belirterek, Ordu'da kartların yeniden dağıtıldığını ifade etti. "Biz Ordu'yu alacağız, böyle görüyoruz" diyen Akburak, Enver Yılmaz'ın İYİ Parti'den adaylığının birçok kişiyi cesaretlendirdiğini söyledi.

Adana'da da önemli bir potansiyel gördüklerini vurgulayan Akburak, "Enver Yılmaz'ın liderliğinde Adana'da çok iyi oy alabileceğimizi düşünüyoruz, hatta alabiliriz" şeklinde konuştu. Akburak, partinin Adana'daki seçim stratejisini titizlikle çalıştıklarını belirterek, vatandaşların destek ve teveccühüyle Adana'da güçlü bir performans sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.

İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki iddialı çıkışını vurgulayan Akburak, partinin Ordu ve Adana gibi önemli illerdeki adaylarıyla birlikte Türkiye genelinde daha güçlü bir temsil sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Akburak, seçim kampanyasında adaylarının sahada etkin bir şekilde çalışacaklarını ve vatandaşların beklentilerine kulak vereceklerini ifade ederek, "Halkımızın güvenine layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.