ORDU'DA 120 BİNDEN FAZLA KİŞİ 5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ALAMAYACAK

Siyaset 11.11.2023 - 22:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 01:35 2461+ kez okundu.
 

ORDU'DA 120 BİNDEN FAZLA KİŞİ 5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ALAMAYACAK

İyi Parti Gik Üyesi Rıdvan Yalçın bu duruma tepki gösterdi. Yalçın,"Milletimizin en mağdur kesimi olan emeklilere bu zulmü yapmayın." dedi.

Yalçın Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi; Bak emekli  vatandaşım , Ağır hayat pahalılığı en çok sizlerin üzerinde kaldı .Aldığın 7.500 lira ile çelik çocuk torun dışarıda bir öğün yemek bile yiyemez durumdasın . Biliyorum feryat figan içindesin.Şimdi müjde diye emeklilere bir defaya mahsus 5.000 lira verileceği açıklandı ya ,milyonlarca insan beklemeye başladı . Sonra bu paranın çalışan emeklilere verilmeyeceği açıklandı  Ordu’da 120 binden çok kişi Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı bulunuyor .Tamamına yakını emekli olan bu vatandaşlarımız da maalesef sadaka kadar dahi olsa bu 5.000 lirayı alamayacak . İktidarı uyarıyorum derhal bu haksızlığa son verin .Milletimizin en mağdur kesimi olan emeklilere bu zulmü yapmayın .Hangi ara bu kadar milletten uzaklaştınız anlamam mümkün değil . Saraylarınız bu kadar mı gözlerinizi kör etti? Her zaman din iman söylemi işe yarar mı sanıyorsunuz .? Yine gelecek sandık ..." ifadelerini kullandı
İyi Parti Gik Üyesi Rıdvan Yalçın bu duruma tepki gösterdi. Yalçın,"Milletimizin en mağdur kesimi olan emeklilere bu zulmü yapmayın." dedi.

Yalçın Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi;

Bak emekli  vatandaşım ,

Ağır hayat pahalılığı en çok sizlerin üzerinde kaldı .Aldığın 7.500 lira ile çelik çocuk torun dışarıda bir öğün yemek bile yiyemez durumdasın .

Biliyorum feryat figan içindesin.Şimdi müjde diye emeklilere bir defaya mahsus 5.000 lira verileceği açıklandı ya ,milyonlarca insan beklemeye başladı .

Sonra bu paranın çalışan emeklilere verilmeyeceği açıklandı 

Ordu’da 120 binden çok kişi Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı bulunuyor .Tamamına yakını emekli olan bu vatandaşlarımız da maalesef sadaka kadar dahi olsa bu 5.000 lirayı alamayacak .

İktidarı uyarıyorum derhal bu haksızlığa son verin .Milletimizin en mağdur kesimi olan emeklilere bu zulmü yapmayın .Hangi ara bu kadar milletten uzaklaştınız anlamam mümkün değil .

Saraylarınız bu kadar mı gözlerinizi kör etti?

Her zaman din iman söylemi işe yarar mı sanıyorsunuz .?

Yine gelecek sandık ..." ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.